Kıl dönmesi :(

lifetime_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2018
19
1
1
30
Kızlarrr bende kıl dönmesi var hemde 5-6 yıllık avcılar hospital dr hakan bahar ile görüştüm. Flap kaydırma ile yapacakmış. Ancak bu yöntem ile yapıldığında kuyruk sokumunun yarısı kapanıyormuş. Bu yöntem ile ameliyat olan var mı? Dokunun kaydırıldığı bölge daha sonra doluyor mu? Bir de sonra şekli düzeltmek için estetik mümkün mü, bu konuda bilginiz var mı? Evlenince eşimle sıkıntı olur mu acaba çok moralim bozuldu

Gecmis olsun.sanirim amaliyati oldunuz.
Cok gecmis olsun
Kankam 8 yil once olmustu hatta yumrugu giricek sekilde oyulmustu.bunu sebebi kil koklerini toptan alinip birdaha cikmasin diyeymis.
Neyse sonuc 2 yil evvel evlendi yarasi kapandi bir sıkinti yok
Psikolojik olarak yipranmisti ilk zamanlar daha sonra batikonlu suya oturuyordu.hatta bir sure sonra isede basladi.
Korkuyordum mikrop kapardiye yara cok derindi.sukur bitti gitti

benim bir yakınım ameliyat oldu kıl dönmesinden ama lazerle tedavi oldu ameliyatsız lazer tedavisi hatta tam adı anlattığı kadarı ile işlem ağrısızmış baya uyutulmuyorsunuz ayakta tedavi etmişler bide sonra tabi pansumanlar devam etmiş bıçakla yapılmadığı için dikişte olmamı iyileşme süresi çokta diğerleri gibi öyle uzunda sürmüyor bilginiz olsun . Yaptırmak isteyen olursa internetten Genel Cerrahi Uzmanı Yasir Gözü'ye bakabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…