Kıl dönmesi mi

• Konu Sahibi Konu Sahibi su00
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

su00

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
3.495
1.804
333
Ankara
Arkadaşlar merhaba kuyruk sokumumda bı apse oluştu oturamiyorum kalkamıyorum perişan etti beni. Cildiyeye gittim kıl dönmesi mi dedim hayır dedi bir şeyler söyledi tam hatırlamıyorum. Fucidin verdi şu an iltihap topladı ama patlamiyor. Delik de var. Doğuştan o delik dedi. Doktorun yanılma ihtimali var mıdır sizce genel cerraha gitmeli miyim

Bence kesinlikle genel cerrahi git eğer baslariyla hemen küçük bi operasyonla hallediliyor. Ama ilerlemişse maalesef ameliyat. Ki bahsettiğin belirtileri bende yaşadım kıl donmesiydi

Bence kesinlikle genel cerrahi git eğer baslariyla hemen küçük bi operasyonla hallediliyor. Ama ilerlemişse maalesef ameliyat. Ki bahsettiğin belirtileri bende yaşadım kıl donmesiydi
İz kaldı mı ameliyat izi ? Anlamıyorum çok büyük parça alıyorlar ameliyattan sonra görüntüsü eskisi gibimiydi ?

İz kaldı mı ameliyat izi ? Anlamıyorum çok büyük parça alıyorlar ameliyattan sonra görüntüsü eskisi gibimiydi ?
Bende ameliyat oldum 3 sene önce kolay bi ameliyat zaten anestezili 15 dk bitiyor eğer seninki de ilerlemişse ameliyat olabilir ihmal etme genel cerrahiye git muayen ol ameliyattan sonra iz kalıyor evet biraz iyileşme süren uzun olur şimdiden belirteyim

Ya en çok iz kalmasından korkuyorum ben şuan kuyruk sokumu şiş, oturunca falan ağrıyor baktım öyle delik falanda göremedim ama kafama takıldı ya

Ya en çok iz kalmasından korkuyorum ben şuan kuyruk sokumu şiş, oturunca falan ağrıyor baktım öyle delik falanda göremedim ama kafama takıldı ya
Ağrı çok kötü bilirim bende akıntı falanda oldu hatta duş alırken ordan iz kalıyor ama rahatsız etmez görüntüsü çok ince bi deri kaplıyor orayı delik göremezsin zaten canım ameliyat olmadıkça

Araştırdığım kadarıyla minik minik delikler oluyormus orda kıl dönmesi olanların onlardan bahsettim çok kötü ağrı yapıyor sizinki nasıldı şiştimi ?

Araştırdığım kadarıyla minik minik delikler oluyormus orda kıl dönmesi olanların onlardan bahsettim çok kötü ağrı yapıyor sizinki nasıldı şiştimi ?
Bende gözle görülür bi delik yoktu yada ben göremedim tam bende otururken çok canım yanıyordu şişiyordu evet

Off bu şüpheyle yaşamak çok zor insan doktora gidip sormak ta istemiyor

Valla bende gitmeye korkuyorum inşallah kötü birşey yoktur 1 hafta bekleyeceğim geçmezse mecbur
Ben bir kere genel cerraha gittim sadece delikler vardı o zaman çok üstün körü baktı kıl donmesi dedi. 2 yıldır apse çıkıyor cildiyeye gidiyorum toplamda 4 5 kere kesin kıl dönmesi değil dimi iyi bakın dedim hayır değil dedi. Cildiyeciye inanmak istiyorum ama bı yanım hiç inanmıyor hangisine inanayim

İz kalmadı evet ama benim ki baya büyük parça alınmıştı hatta doktor göstermişti. O yüzden benim kuyruk sokumumda hafif boşluk var

Ben 3 gun once kıl dönmesinden ameliyat oldum daha öncede yazmıştım hatta seninlede konuşmuştuk. Sana doktor sadece apse diyince bende doktora illa kıl mi oluyor orda dedim ya değilse dedim oda kıl olduğu için apse olur dedi ben mikrosinusektomi yöntemiyle ameliyat oldum 10 dk suruyo dikisim gozukmuyo bile iz fln yok

Yanii başka türlü apse olması mümkün değil miymis

Çıban da olabilir.Benzer belirtileri var.Kara melhem deneyin

Yanii başka türlü apse olması mümkün değil miymis
Değilmiş kıl olmazsa apse olmaz dedi doktor. Bende gerçekten git genele bi göster varsa bsy kötüye gitmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…