Kıl dönmesi ameliyatı kızlar nolur yardım edin

Dream_on

Guru
Kayıtlı Üye
14 Aralık 2010
1.312
806
323
1 ay önce kuyruk sokumumda bir ağrı oldu oturamıyorum kalkamıyorum tuvalete bile oturamayacak duruma geldim doktora gittim apse var drenaj yapılsın dedi bende gittim. mahvoldum o gün hayatımın en kötü günüydü 3 anestezi iğnesi oldum dokunamadığım ağrıyan yere kılıç gibi geldi iğneler meğer asıl ondan sonra başlıyormuş iltihap olduğundan uyuşmadı hiç bi şekilde sonra neşterle açıldı ama iltihap koyulaşmış akmadı doktor derimin altından bi metalle sıyırdı bağırmaktan acıdan ölüyorum sandım. içine dren taktılar dreni de kaymasın diye derime diktiler 3 günde öyle gezdim. doktor ameliyat olmazsan tekrarlar dedi ama ne ameliyata ne bir daha drenaja cesaretim yok her gece kabus görüyorum psikolojim mahvoldu yok mudur başka bi çaresi bunun kızlar nolur bilen varsa yazsın

ameliyat olman daha kolay değilmi lokal olarak uyuşmuyorsa genel anestezi alsan olmazmı cnm

ben söylediğiniz ameliyatı oldum.. niye orkuyorsunuz?

çok korkuyorum elimde değil ki iğneden bile korkarken başıma neler geldi bi çeşit fobi benimki de. peki ameliyattan biraz bahseder misin hangi yöntemle oldun ne kadar sürede iyileştin çok sorun yaşadın mı biraz bahseder misin

anlattıkların hepsini bende yaşadım... neşterle yarıp boşalttılar irini...
ama ameliyatta bunları hissetmiyeceksin... lokal oldum ben...
ha sonrasında zorlukları var tabi ama ben oldum kurtuldum.. oturamaz kalkamaz, ağrısından ağlar olmuştum... şimdi çok rahatım şükür.. ama ameliyattan sonra 1 ay hiç oturmadım..
doktorunu iyi seç, iyice temizlesin kök bırakmasın... tekrarlamaz inşallah...

ama şunu bil... küçük bişi gibi biliniyor ama asla ihmale gelmeyecek bişi... hemen kendini topla ve ol.. Allah yardımcın olsun...
sormak istediğin varsa cevaplarım..

çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için ama hemen olmam mümkün değil okulda son dönemim bu sene mezun oluyorum ve hazirandan önce yaptırmam mümkün görünmüyor bende akıntı şişlik herhangi bişey olmuyor apse yaptı 1 kez mahvoldum bu süreç içinde yapmaması için ne yapabilirim bilmiyrm lazer epilasyonun faydasını görebilir miyim acaba?

canım o süreçte bana da lazeri öneren oldu ama kesin çözüm ameliyat dediler
ama senin için en azından geçici bi çözüm olabilir... araştır..
geçmiş olsun... allah yardımcın olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…