• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kıl batıklarınıı geçirecek yollar neler?

bensakinim

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2014
67
5
13
Denizli
kızlar kıl batıkları yüzünden çok sorun çekiyorum sürekli kılı çıkartıyorum ama tekrarlıyor nasıl geçer hiç bilmiyorum sivilce gibi oluyor hep sıkıyorum ama sıktığım yerlerde leke kaldı kötü durumdayım lütfen yardım edin

kızlar kıl batıkları yüzünden çok sorun çekiyorum sürekli kılı çıkartıyorum ama tekrarlıyor nasıl geçer hiç bilmiyorum sivilce gibi oluyor hep sıkıyorum ama sıktığım yerlerde leke kaldı kötü durumdayım lütfen yardım edin

bende de aynı sıkıntı var. benim bacaklarımda. makinayla almaktan oluyor :50: duştayken hafif hafif keseliyorum. biraz iyi oluyor ama tamamen geçmeyenlerde çok :32:

makina veya jiletin yaptığı batıkları ben ağda ve hafif kese ile çözüyorum

benimde bacaklarımda kıl batıkları vardı ve kim önermişti hatırlamıyorum sir ağdayla bacakları aldırmak bu durumu önlermiş diye biliyorum. tabii ne kadarı doğru bilemem son 3-4 aydır bacaklarımı sir ağdayla aldırıyorum ve batıklarda azalma oldu. makinayla almak batıkları daha çok çoğaltıyor :(

doğal kabak lifinden keseler, onlarla kese yapın ve ardından ılık duş ve nemlendirme umarım işinize yrar

Back