- 14 Mayıs 2008
- 546
- 5
slm kızlarr benm çok büyük bi sorunum var ama kendim ettim kendim buldum..benim geçen yaz bacaklarımdaki kıllar deri altından çıkmaya başlamıştı(normalde epilasyon aleti ile alıyorum) bende onları hırs edip cımbızla almaya çalıştım tabi onları çıkarana kadar tariş oldu hemde çok benek benek bacaklarım o dönem cildiyeye gittim bi krem verdi faydası olmadı zaten yine deri altından çıkıyor diye bende iyice takıntı halini aldı onları orda görmek istemediğim için hep ısrarla aldım beneklere her gün yenileri eklendii..:çok üzgünüm:kışın biraz dinlenmişti lekeler geçer gibi olmuştu bu yaz yine aynı şeyyy kıllı gezemem ya yine alıyorum ve yine aynı dert napıcam böyle cildiyeye gitmem hiç bi işe yaramadı bacaklarım çok kötü etek giyemiyorum geçen yaz denize gitmiştim insanlar denizdenmi oldun diyorlarr demek okadar kötüydü:çok üzgünüm:neler neler denedim tüm yüz maskelerini ben bacaklarıma yapıyorum ama artık faydası yok bana ne olur akıl verin yardım edin bu lekelerden nasıl kurtulcam..hadi tomra tutup geçiyor tmm ama izleri kalıor zaten beyaz tenliyim bi ilaç bi kerem bi maske vs bildiğiniz bişy varsa lütfen akıl verin banaa.. vallahi çok param olsa ilk önce estetik yaptırcam bacaklarıma:Saruboceq: