Lekeler, Çiller Kil aldm ama?

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

rosebatum

🍀Güzel günler göreceğiz Çocuklar..🍀
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2007
3.158
4.486
kızlar biraz önce aktardan kil aldım
yüz maskesi için diyince adam bana yeşilimsi bir toz verdi
kil denilen şey bumudur kızlar ne olur yardım
kafamçokkarıştı

Evet canım odur bende aldım aynısını suyla karıştırınca kına gibi bi renk alıyor

ben hiç aktardan almadım bizim köyde kil toprağı var hep ordan alıyorum kil harika bi maske devamlı kullanılırsa cildi harika yapıyo...ben baya ara verdim yaza artık kismetse

üzerinde marka falan yoktu poşetlenmiş bir vaziyette aldım kahve-yeşil arası bi renk kızlar
sizce iyimi yaptım
pek güvenemedim ama cilt için bunu satıyoruz dedi adam
ne dersiniz?

cnm aktardan hiç almadığım için bilmiyorum şimdi ne desem yalan ...bence sen kullan ii gelirse cildine devam et,gelmesse kullanma derim en fazla

kil yeşil renkte bi toprak...bulunduğu bölgeye göre renk farklılıkları olabilir...bana sivastan gelmişti onu kullanıyorum...

bide kaya gibi olanlar varmış kızlar farkı ne acaba?

ama benimki sert deil(((
böyle toz gibi
tarçın yada karabiber gibi işte kızlar
yanlışmı aldımsenağlama

Canım normalde kaya gibi oluyor o zaten.ılk önceleri ben ondan alıp dövüp kullanıyodum pütür pütür oluyodu.Sonra aktara gittim kil alabilirmiyim deyince maske içinmi dedi ve öğütülmüş olanı verdi.

hah doğru almışım kızlar ozaman
dün yaptım
içine gül suyu(rosense) ve sirke koydum
sürdüm 15 dk bekledim
sonlarına doğru inanılmaz gerildi
ama yıkadığımda inanamadım
daha bi beyazladı kızlar
sanki lekeler çok az hafifledi gibi
haftada 1 yapıcam bakalım
ayrıca hergün sirkeye limona devam
lavanta kürüde içiyorum
arada da maya maskesi yapıyorum
bunca şeye rağmen hiçbir düzelme olmassa ya çıldırıcam ya kökten kendimle uğraşmayı bırakıcam kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…