- 11 Mayıs 2024
- 18
- 0
- 1
- 44
- Konu Sahibi monalisasmile7
-
Yaa gerçekten mi moral oldunuz vallabenim de burnum önden 4 ay aşırı şişti köfte gibi 5.aydan sonra yavaş yavaş indi 8 9 ayda daha iyi oluyor
İlk ameliyatı 2011 de olmuştum,revizyonu Nisan da revizyon kararını bile almak zorladı beni şimdi buda hüsranşa sonuçlanırsa çok üzülürm yaİlk ameliyat ne zamandi ? Revizyonda iyilesme uzun sürüyor...
Daha cok erken evham yapmaİlk ameliyatı 2011 de olmuştum,revizyonu Nisan da revizyon kararını bile almak zorladı beni şimdi buda hüsranşa sonuçlanırsa çok üzülürm ya
Aslında evhamım şu sebepten etrafmda revizyon olan bir iki kişi vardı onlara kıkırdak koyulmadığı için revizyonda olsa çabuk iyileşim sağladılar,hatta benim gibi burunları kocaman da olmadı (önden) fakat bana kıkırdak konulduğundan dolayı (o çöken yerlere) sanki burnum daha da büyüdüDaha cok erken evham yapma
Cilt yeni dokulara adapte olacak,orada damarlanma kanlanma olacak kikirdaklar beslenip canlı kalmasi gerek o yuzden stres yapma... Yeni bir oluşum var kolay mı öyle.. ufacik bir kesi bir yara bile ne kadarda iyilesiyor. Dıştaki kesi yarasi cabuk iyilesebilir ama içteki iyulesme uzun sürüyor.Aslında evhamım şu sebepten etrafmda revizyon olan bir iki kişi vardı onlara kıkırdak koyulmadığı için revizyonda olsa çabuk iyileşim sağladılar,hatta benim gibi burunları kocaman da olmadı (önden) fakat bana kıkırdak konulduğundan dolayı (o çöken yerlere) sanki burnum daha da büyüdüşayet bınlar geçecekse sıkıntı yok, ama bırnum bı irilikte kalırsa üzücü.buarada siz yaptırdınız mı
Cilt yeni dokulara adapte olacak,orada damarlanma kanlanma olacak kikirdaklar beslenip canlı kalmasi gerek o yuzden stres yapma... Yeni bir oluşum var kolay mı öyle.. ufacik bir kesi bir yara bile ne kadarda iyilesiyor. Dıştaki kesi yarasi cabuk iyilesebilir ama içteki iyulesme uzun sürüyor.
Evet geçen 2022 aralikta ilk,2023 Kasım da ikinciyi oldum ödemler hala devam ediyor.. bana kikirdak konmadi,olanlar yeterli olmus. Kucukken dusmusum burun kikirdagim ezilmis bosluk vardi o yüzden aşamalı bir operasyon geçirdim
4-5 ay burun ucum mordu düşecek galiba bu burun diyordumTeşekkür ederimdoğru söylüyorsunuz ama nebiliym insan kendini aynada kpvaman burunla görünce evham oluyor, doktorum bol masaj yap dedi ama masaj yapınca da bırun ucum morarıyor gibi oluyor bu sefer daha tırsıyorm, bu sorunuda sormam gerekiyor bana has bi durum mu bilmiyorum inşaşşah bi sıkıntı yoktur.şimdi siz kıkırdağn beslenmesi lazm diyince, acaba beslenemediği için mi burun ucu morarıyor diye kafamda deli sorular
Düşecek derken kopup düşecek yani o kadar mordu kiayy ozaman benim krsin düşecek çünkü ameliyat oldğum ilk hafta hariç 2.haftada çalışmaya dönmüştüm şansa hava soğuk buz gibi burnumun ucu donmuştu ve o süreçte dışarıda olmam gerekiyordu hani burnum sızladı derler ya soğuktan burnum sızlıyordu arada yabi siz şimdi böyle söyleyince aslında soğugun iyi gelmediğini anladm ucu sıcak tutmak gerekiyor demek ki ama doktorumda hiç uyarmadıki yaa
Ben Türkiye’de ameliyatımı oldum ama kendim başka soğuk bir ülkede yaşıyorumayy ozaman benim krsin düşecek çünkü ameliyat oldğum ilk hafta hariç 2.haftada çalışmaya dönmüştüm şansa hava soğuk buz gibi burnumun ucu donmuştu ve o süreçte dışarıda olmam gerekiyordu hani burnum sızladı derler ya soğuktan burnum sızlıyordu arada yabi siz şimdi böyle söyleyince aslında soğugun iyi gelmediğini anladm ucu sıcak tutmak gerekiyor demek ki ama doktorumda hiç uyarmadıki yaa
Hayır konmadı ilk ameliyat .ama eski fotolara bakınca burun ucumun çok kalın olduğunu görüyorum 2 3 ay tipim bile değişikti sanki kilo almışım da yüzümün bütün hatları gitmiş gibiYaa gerçekten mi moral oldunuz vallayani beklemem gerekiyor biraz sanırım peki sizin ilk rinoplasti mi yoksa benşm gibi sizede kıkırdak kondumu?
Hayır konmadı ilk ameliyat .ama eski fotolara bakınca burun ucumun çok kalın olduğunu görüyorum 2 3 ay tipim bile değişikti sanki kilo almışım da yüzümün bütün hatları gitmiş gibi
Düşecek derken kopup düşecek yani o kadar mordu kibende hep disaridaydim elimle agzimi burnunu kapatip nefesimle isitiyordum. Benim cok kalkik bir burnum yok oyle olmasini istemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?