Piercing, Hızma Kıkırdak mı tragus mu?

carmennnn

herşeyin hayırlısı :)
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2010
109
1
arkadaşlar kulağıma piercing taktırmak istiyorum ama kıkırdakmı yoksa şu tragus dedikleri yeremi yaptırim bilemedim... (tragusun türkçe mealini bulamadım... :KK53: açıkcası bende bilmiorum kulakta o bölgeye be deniyor) kıkırdakta pırlanta tarzı küpeler güzel duruyor amafikrinizi almak istedim ikisi arasında kaldım...

google görsellerde tragus yazınca çıkan 2... resimdeki gibi bişey istiyorum... yardım edrmisiniz

Tragus güzel ama zararli oldugunu duydum. Oraya kücük halka küpe takinca güzel oluyor. Ayrica 4. resimdeki deldirdigi icin olmamis, bir rahatsizlik o sanirim dogustan oluyor. Yalniz sana tavsiyem kikirdagi deldirmek istiyorsan igneyle deldir. Sakin tabancayla deldirme aylarca acisini cekiyorsun. Kiy paraya, git piercingciye en uygun yöntemle deldir.

Tragus güzel ama zararli oldugunu duydum. Oraya kücük halka küpe takinca güzel oluyor. Ayrica 4. resimdeki deldirdigi icin olmamis, bir rahatsizlik o sanirim dogustan oluyor. Yalniz sana tavsiyem kikirdagi deldirmek istiyorsan igneyle deldir. Sakin tabancayla deldirme aylarca acisini cekiyorsun. Kiy paraya, git piercingciye en uygun yöntemle deldir.

tşkler cnm 80 lirayı gözden çıkardım... bugün sordum piercing dövme yapan biyere, bende galiba kıkırdağa yaptırıcam

yok yok bencede kıkırdak olsun:KK31:
görsel anlamda pekte sevimli gelmedi bana

ben geen sene tragusumu deldırdım tabancayla.ve hiç bi agrım sızım olmadı .halka yada kas piercingi takıyorum bence cok hos duruyor.

bende bi ara göbeğimi deldircektim ama vazgeçtim. bu hafta sonu tragus piercing yaptıra bilirim 3. piercingim :KK1: piercinglerimi seviyorum yaa :KK69:

ben geen sene tragusumu deldırdım tabancayla.ve hiç bi agrım sızım olmadı .halka yada kas piercingi takıyorum bence cok hos duruyor.

cnm bende tragus istiyorum tabancayla deldiriyim dedim ama sonra ordakı küpeyi çıkarıp piercing takarken sorun olmuyo mu?rahat giriyo mu?

Bundan 3 sene kadar önce sol kulağımdaki tragusu deldirdim.Çok da severek kullandım.Ankara'da 50TL.ye Piercing için kullanılan iğnelerle deldiler.Fakat ne yazık ki kıkırdağın zayıf bir noktasından delmiş.Zamanla daha da kenara kaydı ve yırtıldı tragus bölgem.Şimdi ufacık bir çentik atılmış gibi duruyor.Daha iç taraftan deldirmekte fayda var yani.Çok da ağır aksesuarlar kullanmamama rağmen böyle bir durum başıma geldi,2.kez deldirmeyi istiyordum;ama vazgeçtim.

kesınlıkle tragusun guzel ve estetık durdugunu dusunmuyorum 3 gun önce kıkırdagımı deldım bende ınanır mısın o kadar acısı kötu olur dayanamazsın vs.. gıbı sözler yuzunden ertelıyordum ama ınan deldıgım aksam kulagımın uzerıne uyuyabıldım ve yıllardır var gıbı en ufak bır agrı sızlama yok.kıkırdagı tavsıye ederım ..:KK51:

benim tragus delik bir sıkıntı yaşamadım çok da seviyorum 3 yıl once deldirmiştim artık kupe bile takmayan biri olarak tek aksesuarım o :)

X