Piercing, Hızma Kıkırdağı delik olanlar bakabilirmi?

Carmen_

I’m waiting for the miracle 💫
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2010
4.982
4.795
Selamlar,

bundan 10 gün önce kdr falan kıkırdağımı deldirdim fakat tabancayla deldiler. Ona rağmen ilk günler çok ağrım olmadı.. ilk gece sızlamıştı sadece biraz. Kuyumcuda ve işinin ehli birine deldirdim aslında. Zaten şuan kulağımda ne şişlik ne de kızarıklık vs.. var.

Ama son birkaç gündür hafif sızlamaya başladı özellikle geceleri. Üstüne yatınca ya da elim yanlışlkla saçımı elledğmde çarpınca inanılmaz sızlıyor. Antibiyotikli krem sürüyorum o zaman geçiyor hemen. Dış görünüşte hiçbirşey yok ama. Enfeksiyon kapma gibi bir durum yoktur sanırm değilmi olsa iltihap akar şişer vs.. değlmi? normalmidir bu durum henüz yeni sayılır çünkü.

Bir de kulağımı delerken taktığı küpe hala kulağımda. Ne zaman çıkarmalıyım onu adam 1 ay dursun demişti ama siz nasıl yaptınız?

Arkadaşlar görüntüleyesiye kdr bi fikri olan yazsaydı ya... :)

Cevaaapp istiorumm :))) illa ay ölüyorum, ağrıdan uyuyamıyorum, kocaman şişlik var vs.. mi yazsaydım yani???

eğer iltihap olursa şişer
ağrıması normal
ben 3 ay çektim :) ama dikkat et yine de,bende 1-1.5 ay kaldı küpe zaten çıkartamıyordum sonra normale döndü ama 3 ay üstüne yatamadım duş alırken ağrıdı falan :)

eğer iltihap olursa şişer
ağrıması normal
ben 3 ay çektim :) ama dikkat et yine de,bende 1-1.5 ay kaldı küpe zaten çıkartamıyordum sonra normale döndü ama 3 ay üstüne yatamadım duş alırken ağrıdı falan :)

anladm cnm iltihaplık bir durum yok şimdilik şükür :) sağolasın cevabın için.

Anlıyorum, öyle birşey yok şuan inşallah da olmaz.. Sağolasın..

Anlıyorum, öyle birşey yok şuan inşallah da olmaz.. Sağolasın..

Benim 7.ayım hala daha bir geçiyor bir şişiyor kulağım. İlaçlıyorum vs ama yok yani. Piercingimle inatlardayız.

bende tabancayla deldirdim kikirdagimi sacim toplu gezdim bir sure sac takildimi fena bir aci oluyordu..
teramisin vs kullandim ama sorun o degil, minicik bir kupe takin, bayagi hafifletiyor..

Selamlar,

bundan 10 gün önce kdr falan kıkırdağımı deldirdim fakat tabancayla deldiler. Ona rağmen ilk günler çok ağrım olmadı.. ilk gece sızlamıştı sadece biraz. Kuyumcuda ve işinin ehli birine deldirdim aslında. Zaten şuan kulağımda ne şişlik ne de kızarıklık vs.. var.

Ama son birkaç gündür hafif sızlamaya başladı özellikle geceleri. Üstüne yatınca ya da elim yanlışlkla saçımı elledğmde çarpınca inanılmaz sızlıyor. Antibiyotikli krem sürüyorum o zaman geçiyor hemen. Dış görünüşte hiçbirşey yok ama. Enfeksiyon kapma gibi bir durum yoktur sanırm değilmi olsa iltihap akar şişer vs.. değlmi? normalmidir bu durum henüz yeni sayılır çünkü.

Bir de kulağımı delerken taktığı küpe hala kulağımda. Ne zaman çıkarmalıyım onu adam 1 ay dursun demişti ama siz nasıl yaptınız?
15 gün olunca çıkar kıkırdak çok riskli yer benim tavsiyem bir daha kulak veya başka yer olsun piercingçiye git iğneyle delim daha sağlıklı oluyor üstüne acıması normal bişey zamanla geçicek

Bende yeni deldirdim bir aydan fazla oldu dediğin gibi deldirdikten epey sonra hafif acı hissediyorsun yumuşatmak için krem kullanabilirsin ben o dönemler vazelin sürdüm bir iki gün içinde geçti ağrısı şuan elim çarpsada acımıyor. yada antibiyotikli krem kullanabilirsin her ihtimale karşılık

Ben 3 yıl önce deldirdim 1 sene takmasam dahi kapanmaz hala.. Ben 1 hafta durdurdum delme küpesi ile. 1 hafta sonunda dilediğim küpeyi taktım. Yalnızca bir kez iltihaplandı. Oda küpe takmayınca kendi kendine geçti..

benimde sağ kulağımda kıkırdakta 3 tane solda 1 tane delik var deldireli nerdeyse bi 7-8 sene oluyo bende tabancayla deldirdim soldaki çok ağrılı olmuştu zaten yamuk delmişler küpeyi çıkardıktan sonra yenisini takamadım kapandı ama sağdakiler duruyo uzun bi süre acısını çekiyosun ama sonra geçiyo eskiden sürekli küpe takardım ama şimdi sık kullanmıyorum ona rağmen 3 delikte açık benim çok hoşuma gidiyo kıkırdakta küpe ama acısına biraz katlanacaksın mecburen :) bazen küpeleri çıkarınca şişlik oluyo o zamanda pamuğa kolonya döküp tutuyorum biraz geçiyo hemen

X