Ah canım kıyamam ben Ona. Annesi üzülme olmaz mı neler yaşadık, Allah beterinden korusun, iz miz kalmaz hiç merak etme dikiş atılıyor kaşa, alına, çeneye de izi görünmez oluyor. Üzülme böyle büyüyor çocuklar. Sen şimdi sorumluluk duymuşsun vicdan yapmışsın işte arkadaşlarla oturuyorduk çocuğumla ilgilenemedim diye ama yapma böyle şeyler hepimizin başına geldi. Benim kız 13 yaşında. Neler yaşadık neler. Umarım seni rahatlatmışımdır. Öptüm.
ne zormuş çocuk büyütmek evet birazda olsa rahatladım kızım 5 yaşında kız çoçuğu olduğu için iz kalmasını istemedim birde yüzünde ,,kız erkek farketmiyor oğlumdada olsa aynı olurdu zaten,,,şimdi bepanthen merhem sürsemmi acaba
Zor ya arkadaşım, hep derim anne olmaya hazır olmak diye birşey yok, yaşayıp görmek diye birşey var hergünü ayrı hergünü kalbini hoplatır. Hiç bişi olmasa sen kurarsın ya şöyle bişi olsa diye. Offf ki offf. Ama melek gibi uyurkende Allahım sana şükürler olsun iyi ki varlar. İz kalmaz dediğim gibi. Bepanthen de gözünü yakmasın dikkat et. Uyurken terler akar gözünün içine bilemedim şimdi.
Benim kizimda yuzunu cizdirmisti.hala yuzunde var.bilmiyorum gecermi.belki buyudukce gecer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?