kıızm bugün çok kötü düştü

nehiray

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
195
6
116
39
İzmir
gündüz arkadaşıma oturya gittim bizim çocuklar ve arkadaşın çocukları çocuk odasında oynuyorlardı kızımın ayağı takılıp şifonyere çarpmış güm diye ses gelince fırladık zaten kızımın kaşının üstünden ta göz kapağının atnına kadar kıpkırmızı ççizgi görüdm ve elim ayağıma dolaştı hemn arkadaşıma söyledim ne olur kötü bişey olmasın de dedim ben kaşı patlamış sandım ama sanki kesik olmuş gibi bireşey alt komşuda hemşireydi hemen onu çağırdıkkanamayok patlama yok dedi,,allah koruda yaa ya patlasaydışuan bile bakamıyrum kzımın yüzüne için gidiyor acıyor benimtek düşüncem iz kalıp kalmaması yarın zaten gataya görücez amauyuyamam sizin başınıza geldimi böylebirşey iz kaldımı çok hafifbir kanama oldu sadece içimi rahatladın:(

Ah canım kıyamam ben Ona. Annesi üzülme olmaz mı neler yaşadık, Allah beterinden korusun, iz miz kalmaz hiç merak etme dikiş atılıyor kaşa, alına, çeneye de izi görünmez oluyor. Üzülme böyle büyüyor çocuklar. Sen şimdi sorumluluk duymuşsun vicdan yapmışsın işte arkadaşlarla oturuyorduk çocuğumla ilgilenemedim diye ama yapma böyle şeyler hepimizin başına geldi. Benim kız 13 yaşında. Neler yaşadık neler. Umarım seni rahatlatmışımdır. Öptüm.

Ah canım kıyamam ben Ona. Annesi üzülme olmaz mı neler yaşadık, Allah beterinden korusun, iz miz kalmaz hiç merak etme dikiş atılıyor kaşa, alına, çeneye de izi görünmez oluyor. Üzülme böyle büyüyor çocuklar. Sen şimdi sorumluluk duymuşsun vicdan yapmışsın işte arkadaşlarla oturuyorduk çocuğumla ilgilenemedim diye ama yapma böyle şeyler hepimizin başına geldi. Benim kız 13 yaşında. Neler yaşadık neler. Umarım seni rahatlatmışımdır. Öptüm.

ne zormuş çocuk büyütmek evet birazda olsa rahatladım kızım 5 yaşında kız çoçuğu olduğu için iz kalmasını istemedim birde yüzünde ,,kız erkek farketmiyor oğlumdada olsa aynı olurdu zaten,,,şimdi bepanthen merhem sürsemmi acaba

ne zormuş çocuk büyütmek evet birazda olsa rahatladım kızım 5 yaşında kız çoçuğu olduğu için iz kalmasını istemedim birde yüzünde ,,kız erkek farketmiyor oğlumdada olsa aynı olurdu zaten,,,şimdi bepanthen merhem sürsemmi acaba

Zor ya arkadaşım, hep derim anne olmaya hazır olmak diye birşey yok, yaşayıp görmek diye birşey var hergünü ayrı hergünü kalbini hoplatır. Hiç bişi olmasa sen kurarsın ya şöyle bişi olsa diye. Offf ki offf. Ama melek gibi uyurkende Allahım sana şükürler olsun iyi ki varlar. İz kalmaz dediğim gibi. Bepanthen de gözünü yakmasın dikkat et. Uyurken terler akar gözünün içine bilemedim şimdi.

Zor ya arkadaşım, hep derim anne olmaya hazır olmak diye birşey yok, yaşayıp görmek diye birşey var hergünü ayrı hergünü kalbini hoplatır. Hiç bişi olmasa sen kurarsın ya şöyle bişi olsa diye. Offf ki offf. Ama melek gibi uyurkende Allahım sana şükürler olsun iyi ki varlar. İz kalmaz dediğim gibi. Bepanthen de gözünü yakmasın dikkat et. Uyurken terler akar gözünün içine bilemedim şimdi.

bak bende bilemedim şimdi canm yarın sabah gidicez hastaneye ben bişey sürmeyim ozaman yarın doktor yazsın,,, çok teşekkürle iyi geceler
allahım çocuklarımızı nazardan beladan korusun aminnnn

düştükten 6 saat sonra kustu kızım telaşlandık ama fışkırarak olan bir kusma değildi,,acile giitk ve birşey yoktu çok şükür ilaç verdi ,,ama plastik cerrahın görmesi gerekiyormuş bugünde ameliyat günü öğlenden sonra biterse ameliyatı bakıcak ,,,

Benim kizimda yuzunu cizdirmisti.hala yuzunde var.bilmiyorum gecermi.belki buyudukce gecer

Benim kizimda yuzunu cizdirmisti.hala yuzunde var.bilmiyorum gecermi.belki buyudukce gecer

plastik cerrahına gittik böyle durumlarda krem olmuyor dedi...acile gittiğimizde krem vermişti plastik cerrahı bunumu vermiş dedi,,bize sadece güneş kremi alın dedi 2 ay boyunca sürün dedi 45 faktörlük aldık inşallah kalmaz izi

Back