Yatak Odası Dekorasyonu kıızlar bakalım begenecekmisinzz..

wanessa

Guru
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2009
130
5
296
Diğer
işte benim yatak odam..daha dün aldıkk..umarım begenirsinzz...opuyorumnanaktan hihoyyytdelikafadulden

guclubacismile

Eklentiler

• $ddddeeerrryyyaaaaaaaaa.webp
    $ddddeeerrryyyaaaaaaaaa.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 86
  • $deeeeerrrrrrrrrrryyyyyyyaaaaaaaaaaaaa.webp
    $deeeeerrrrrrrrrrryyyyyyyaaaaaaaaaaaaa.webp
    3,5 KB · Görüntüleme: 114
ben fotoğraf göremedim :S

çok erken davranmışım :) güle güle kullan inşallah

nereden ve kaça olduğunu yazabilir misin sakıncası yoksa?

Son düzenleme:
tesekkrler kızlarr ..walla burdan onay almak cok baska oluyomuşş ...
d.bakrda serhat mobilya da ,,bu yatak zaten kendinden bazalı,,yatak (full ortopedik) +oturma odası +yatak odası bize tam 5 bine mal oldu...olabildiğince uygunu burda..

çok beğendim güle güle kullan inşallah

çok güzelmiş, hayırlı uğurlu olsun canım, nacizane bir tavsiye vermek isterim, yatak başlığının arkasındaki duvar siyah beyaz desenli, diğer duvarlar beyaz olursa süpper olur derim, perdelerde siyah fon kullanırsan yakışır. tülü için de duvar desenine yakın desenli birşey olursa 10 numara olur:)
tercih senin tabi Allah gönlüne göre nasip etsin:))

çok tesekkrr ederimm...tawsiyelerinizi göz önünde bulundurucamm...ama dediğiniz duwar hakikaten harika olur...

janlarımm benim çokk saolun..darısı olmayanların başına inşallahh ...kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile3 sempatiksalakcinni :lepi: :lepi: :lepi:

ya kızlar bi de bişi sorcam ..ben mağazaya benim aynam daire yerine dikdötgen olsn dedim de hatamı ettik acaba .dikdörttgen olanda duwara monte ediliyomuş..plazma gibi ..bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile . ne dersiniz acep ?? :bbo:

ya kızlar bi de bişi sorcam ..ben mağazaya benim aynam daire yerine dikdötgen olsn dedim de hatamı ettik acaba .dikdörttgen olanda duwara monte ediliyomuş..plazma gibi ..bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile . ne dersiniz acep ?? :bbo:

güle güle kullan cnm beyaz yatak odası arayan biri olarak çok beğendim.

cnm bence bir sorun olmaz daha rahat kullanırsın aynanı

güle güle kullan.çok güzelmiş.çok uygun fiyata almışsın onca takımı.1 takım fiyatına 3 takım süper valla.d.bakıra gelip alışveriş yapasım geldi valla

Back
X