Cok uzun bi sure bu renk ve sari arasinda gidip gelerek kullandim. Uzun bi sureden kastim 4-5 yil. Gecen hafta sonu cok bunaldim ve kendi rengime donmek istedim. Koyu kumral palette boya aldim ve boyadim ancak sacimda istedigim sonucu vermedi. Acikcasi suratima yakistirmadim ve aglarken fotografimi bile cekti arkadaslarim. O da su sekil oluyor;
Ne yapacagimi bilmiyorum kendi rengime dondurmem mumkun degil biliyorum ama en azindan sariya yakin veya dogal duran bi renk olsun istiyorum ne yapabilirim?
Suratima yakistirmiyorum acikcasi sac konusunda da takintili bir insanim uzun sure sari ve onun tonlarını kullandigim icin suan cok garip geliyo napsam bilemedim ya cogunluk begendi ama bi kac kisindende olmamis tepkisi aldim boyarsam sacim yipranir diye korkuyorum
Suratima yakistirmiyorum acikcasi sac konusunda da takintili bir insanim uzun sure sari ve onun tonlarını kullandigim icin suan cok garip geliyo napsam bilemedim ya cogunluk begendi ama bi kac kisindende olmamis tepkisi aldim boyarsam sacim yipranir diye korkuyorum
turuncu olan resmı begenmedımde dıgerı bence gayet hoş olmus.bende 10.01 ıle dıp boyası yapım dedım platın sacın altına sıyah yerlere bayagıda cıkmıstı allahım oyuncak bebek sacı gıbı tuhaf koyu bı sarı oldu napcam bılemiyorum.
Kumral derken son attigim kırmızı beyaz tısortle olan sac rengim mi? Ona sari uyar mi ki? Bide bu akmamis hali akinca nasıl olur onuda bilmiyorum
-
Kotu olmus canım ya,sabun akıtır dıyorlar veya sacını bıraz yumusatsan sonra tekrar boyasan falan? Suan canlandıramadım pek gozumde nasıl oldugunu sacının