kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Kahvaltım cemenli yumurta peynir zeytin domates 1dilim ekmek ve bol cay. Aralarda 1 mandalina 1 elma aksam yemeğinde yumurtalı köfte görünene 2 kaşık daha ekledim 1 büyük ayran

Yemekten sonra 1/2den biraz fazla nar yedim. Yatmadan bide yeşil cay icerim. Bugün biraz fazla mi kaçtı ne

Topiginin kuralları varmı bilgilendirirmisin baskulum bozuldu yeni aldım oda bozuldu servise verdim haftaya gelcek ozaman a kadar kilo bildirimi yapamam ama resimli yedikleri mu gonderirim

Topiginin kuralları varmı bilgilendirirmisin baskulum bozuldu yeni aldım oda bozuldu servise verdim haftaya gelcek ozaman a kadar kilo bildirimi yapamam ama resimli yedikleri mu gonderirim
Yok canım yediklerimi yazıyorum ki yemiyeyim daha bende çok motive olamadim zaten ben genel olarak porsiyonlarimi küçültmeye abur cubur yememeye çalışıyorum. Simdilik günlük bildirim yapalım ister her öğün ister aksam toplu olarak olabilir yanlışlarımızı söyleriz senin targtida gelince gün belirleriz. Biraz kendinden bahsetsen boy kilo falan

Seninde onerilerin varsa aklına gelen birşey olursa lütfen paylaş kuralları beraber bulalım :)

165 boy 73.6 kilo Güncel kilom 84 lerden indim biraz motivasyon eksikliği yaşıyorum 3 ana 3 ara yapmaya çalışıyorum ama birebir olmuyo 35 yaşındayım buarada 3d çocuğum var yemeğimi 3 gibi yedim imam bayıldı az pilav 3 tane lahana sarması ekmek yok azda salata karbonhidrat fazlamine

Allah bagislasin yavrularini inşallah. Ben öğün sayısına çok dikkat etmiyorum bi düzenin yok yani. Karbonhidrat çok gibi görünüyo ama miktarlari az bide erken yemissin zaten bence sıkıntı yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…