kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

67 yi sabitle çok çok iyi... sonra 66.. 65.. gider inşallah. Tebrikler. Darısı bana. Bu sabah 71.8 dim... 69.5 den çıktım buraya tekrar.. 2.3 kg aldım amaaaa pes etmek yok devam edicem.
Her hafta veriyorum ama cok azaldi bu hafta 300 gr vermisim bazen abrtiyorum ama sonraki gun telafi ediyorum bide sporda yapmaya basladim bilmiyorum neden boyle oldu neyse devammm. Bi ara senle ayni kilodaydik tatilde ister istemeden alıyorsun ama sen azimli kadınsın verirsin mutlaka bizde memlekete gidecegiz bakalim nasil donucem

IMG_20150813_164421.jpg
Günün şimdiye kadar özeti kahvaltım nesfit sporum ögle yemegim balık corbası ve karpuz sonrasında sekersiz türk kahvesi ve üzüm

Tekrar yavaştan yavaştan başlamakta fayda var verdiğim kiloların yarısını aldım da geldim 2 gün önce 70.600dum bakalım yarin kaç çıkacam

Tekrar yavaştan yavaştan başlamakta fayda var verdiğim kiloların yarısını aldım da geldim 2 gün önce 70.600dum bakalım yarin kaç çıkacam

Almamak için daima aç kalıcaz daima dikkat edicez daima su içcez daima spor yapçaz
:KK43:
Bu bizim kaderimiz
Bi 60 olaydık hayırlısıyla

IMG_20151105_140300.jpg
Öğle yemeği niyetine 1 yumurta 1 büyük narsak ayran sonra ara oyun şekersiz turk kahvesi 1/2 kuru kayısı ve 1 incir

X