kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Tabi canim olmazmi gerci tam 67 degil 67.9 ama olsun 68 bile degilim insallah inecegiz canim senin kilon kac boyun kac hedefin kac ayyy ne sordum dimi
Olsunn ayyy bende olsam keskeeee:KK19:
Daha da cabuk gitsin pis yaglar ins
Canim benimde gunlugum var...
Martta 80 i gecince baslamistim...
2 ayda 72 ye indim iste...
O gün bugün salliyorum...
Bi atak daha yapmam lazim
Yasim 29
2 bebem var...(artik bebek degil büyüdüler gerci sukur)
Boyum 1.60
Sen?

Yasim 29
Boyum 1.60
Sen?
Ooo ne güzel vermişsin canım ya devamı gelsin inşallah bende 32 yasındayım benimde iki tane bebem var 155 boyum cok kısayım yaa pf :KK43: iste bende kizim emmeyince ramazanla beraber basladim

Canim arkadasim eşim acil bir ameliyat geçirdi iki gündür hastanadeyiz apandisti alındı. Şimdi iyi çok şükür. Yarın tartılıcam şunu söyliim tatilde aldıklarımı verdim inşallah.. yarın kilomu bildiricem senin topiğe de yazarım. Evet çok şişkoyuz 67 çoğumuz içi bi rüya ama topiklere baksanıza canlarım M Minikkelebk millet ayy 54 oldum diyoooo Aman Allahım.. yaniii durmak yorulmak yok bize.. 67 büyük başarı inan çok iyi.. hedefe adım adım gideceğiz inşallah.

Yasim 29
Boyum 1.60
Sen?
Yapmalıyız evet ben de üç yıl önce 84 düm 74 oldum sonra 69 bile oldum
Ama dikkat etmedim 71-74 arası idim hep.
Takipteyim arkadaşım bırakma bana da bıraktırma

Canim arkadasim eşim acil bir ameliyat geçirdi iki gündür hastanadeyiz apandisti alındı. Şimdi iyi çok şükür. Yarın tartılıcam şunu söyliim tatilde aldıklarımı verdim inşallah.. yarın kilomu bildiricem senin topiğe de yazarım. Evet çok şişkoyuz 67 çoğumuz içi bi rüya ama topiklere baksanıza canlarım M Minikkelebk millet ayy 54 oldum diyoooo Aman Allahım.. yaniii durmak yorulmak yok bize.. 67 büyük başarı inan çok iyi.. hedefe adım adım gideceğiz inşallah.
Canim cok gecmis olsun ya insallahbtez zamanda sagligina kavusur. Aldigin kilolarida hemen vermen buyuk bi basari tebrik ediyorum canim insallah hep beraber verecegiz fazla kilolarimizi

benim boyum 1.60 şubatta başlamıştım 75 kilo
mayıstan sonra bıraktım diyeti sıkılmıştım bıraktığımda 66 yım haliyle bi 3 kiloya yakın geri aldım gecen haftaan beri dikkat etmeye başladım 1 günlük pirin lapası yaptım 67.6 ile devam edicem bakalım
peki sen?

Canımmm aynıydık senle ben 7o nerdeyse 71 e dayandım hala yerimde sayıyorum iki haftaya kadar inşallah ben de 67 olurum. İpin ucu hep elimizde olsun hiç bırakmayalım.. LaMeKaN369 LaMeKaN369 seni de tebrik ederim.

benim boyum 1.60 şubatta başlamıştım 75 kilo
mayıstan sonra bıraktım diyeti sıkılmıştım bıraktığımda 66 yım haliyle bi 3 kiloya yakın geri aldım gecen haftaan beri dikkat etmeye başladım 1 günlük pirin lapası yaptım 67.6 ile devam edicem bakalım
peki sen?
Canım ben ramazanla beraber basladım 74 kg dım ilk sayfadada var zatrn hafta hafta kac kg vermişim brnde hafta sonu aran detoxu düşünüyorum

Senden sonra araştırdım biraz, evet.. güzel sonuç! Lezzetli mi? ayranı çok severim, ama okuduğum kadarıyla hiç tuz yok di mi?
Canim evet tuzsuz ben ayran ve cacigida tuzsuz yedigim icin lezzet konusunda sıkıntı yasamadım ama cok sıkıcı geldi bazı ögünleride atladım aclık hissetmedim biraz halsizlik oldu sanırım ondan. Ama yapılamazmı yapılabilir denemeye deger. Daha fazla verenlerde var ama ben az verdim bu aralar yavasladı kilo vermem

X