- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 42
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Beklerim canim. Simdiden bayramin mubarek olsun
Dusmemeli o motivasyon, her zaman dusupde pes etmedikmi zaten? Bu kez dusmemeli, ve hayalimizdeki o sonuca varabilmeliyiz.
KKda guzel bir motivasyon yakaladim, menuleri paylasmak, guzel anlari zor anlari dert ortaklarinla paylasabilmek bambaska bir duygu. Sende burdan guç topla ve pes etme !!
İşte geldim burdayım galiba 5 kilonun 1-2 kilosunu geri aldımda geldimbayramda herseye hayir diyebilen ben pazar ve pazartesi evde resmen cozuttum butun motivasyonumu kaybettim. İnsallah eski motivasyonumu kararliligimi tekrar kazanabilirim
cnm şu an kaç kilosun merak ettimde yakınmış kilolarımızKilo 69.kg
Canim persembe tartilacam burayada yazarimcnm şu an kaç kilosun merak ettimde yakınmış kilolarımız
tbrkler cnmBu haftaki kilom 67.9 yavasta olsa gidiyo cok sükür
Süper bence tebrik ederim, Cumartesi günü takipte kal ben de o gün bildirimde bulunacağım..Bu haftaki kilom 67.9 yavasta olsa gidiyo cok sükür
Bu haftaki kilom 67.9 yavasta olsa gidiyo cok sükür
Kiz sen burda miydinn günlügunü ariyodum simdi bendeSüper bence tebrik ederim, Cumartesi günü takipte kal ben de o gün bildirimde bulunacağım..
67.. yuppiii harikaaa.. 65 olucak olucak.. elbette olucak.. ve sonra 60!
Saol canimtbrkler cnm
İnsallah insallah olsunda kurtulalim su fazlaliklardan. Bildirimini bekliyorum meraklaSüper bence tebrik ederim, Cumartesi günü takipte kal ben de o gün bildirimde bulunacağım..
67.. yuppiii harikaaa.. 65 olucak olucak.. elbette olucak.. ve sonra 60!
Ayy tesekkur ederim o kadar gidiyo ama hala cok kiloluyum ne kadar kilolu oldugumu simdi daha ii anliyorummasallah ne güzel gitmiss
Evet canim aynen...Ayy tesekkur ederim o kadar gidiyo ama hala cok kiloluyum ne kadar kilolu oldugumu simdi daha ii anliyorum