- 30 Mart 2015
- 532
- 635
- 42
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Hayırlı kandiller beni okuyan herkese dualarınızın kabul olması dilegiyle...
Amin canım inşallahCanımmm bütün iyi kalpli insanların kabul olsun inşallah duaları... Hayırlı kandiller.
Daha 14.5 kilocuk var canım ya :)Hedefine çok bi şey olmuş bile :)
Benim de tam 14 kilo var canimmm...Daha 14.5 kilocuk var canım ya :)
İnşallah vercez canım kurtulcaz bu kilolardan tartı günüm normalde persembeleri ama bayramdan dolayı bugun tartılcazBenim de tam 14 kilo var canimmm...
Tarti gunun ne zaman
aTebriklerrr canimmmmVe şuan itibariyele ramazan hedefime ulaşmış bulunmaktayım oleyyyy yuppiii teyyy teyyy 68.8kg
Cookkk tesekkür ediyorum canım senin nasıl gidiyo Topigin varmıH
aTebriklerrr canimmmm
Ve şuan itibariyele ramazan hedefime ulaşmış bulunmaktayım oleyyyy yuppiii teyyy teyyy 68.8kg
Cookkk tesekkür ediyorum canım senin nasıl gidiyo Topigin varmı
Tesekkür ederim canım saolasın. Olsun gecmişe bakma şimdi basla bi ay sonra mutlu et kendini. Hafiflemek cok güzel bi duygu hemen basla ki sende tat bu duyguyu. Yedigin hiç bi yemekte bulamayacagın bi mutluluk. Bende yolun basındayım daha inşallah devam ederim motivasyonum düşmezTebrikler gercekden,
Bende bayrama kadar kilo vercem diye ramazan ayina giripde sahurda , iftarda agzimi tutamiyanlardanim
Malesef, malesef, ama artik bitiyor ve kalan kilolari vermek icin 1 ay surecim basliyoor !! :)
Ben de 79.7 oldum canim.pazartesi gunleri tartılıyorum .evet topiğim var.
pes etmek yok yeniden motivayson diye
15 gun once 85 ile basladim.
Ooo canım süper vermişsin gercekten. Devam et lütfen. Seni takip etmeye baslayacagım ama galiba bayramda cok fazşa giremem. İnşallah bayram sonu ziyaretlerine baslarım
Tesekkür ederim canım saolasın. Olsun gecmişe bakma şimdi basla bi ay sonra mutlu et kendini. Hafiflemek cok güzel bi duygu hemen basla ki sende tat bu duyguyu. Yedigin hiç bi yemekte bulamayacagın bi mutluluk. Bende yolun basındayım daha inşallah devam ederim motivasyonum düşmez