kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Ve şuan itibariyele ramazan hedefime ulaşmış bulunmaktayım oleyyyy yuppiii teyyy teyyy 68.8kg :KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71::KK71:

Tebrikler gercekden,
Bende bayrama kadar kilo vercem diye ramazan ayina giripde sahurda , iftarda agzimi tutamiyanlardanim :KK43:
Malesef, malesef, ama artik bitiyor ve kalan kilolari vermek icin 1 ay surecim basliyoor !! :)

Tebrikler gercekden,
Bende bayrama kadar kilo vercem diye ramazan ayina giripde sahurda , iftarda agzimi tutamiyanlardanim :KK43:
Malesef, malesef, ama artik bitiyor ve kalan kilolari vermek icin 1 ay surecim basliyoor !! :)
Tesekkür ederim canım saolasın. Olsun gecmişe bakma şimdi basla bi ay sonra mutlu et kendini. Hafiflemek cok güzel bi duygu hemen basla ki sende tat bu duyguyu. Yedigin hiç bi yemekte bulamayacagın bi mutluluk. Bende yolun basındayım daha inşallah devam ederim motivasyonum düşmez

Ooo canım süper vermişsin gercekten. Devam et lütfen. Seni takip etmeye baslayacagım ama galiba bayramda cok fazşa giremem. İnşallah bayram sonu ziyaretlerine baslarım
Ben de 79.7 oldum canim.pazartesi gunleri tartılıyorum .evet topiğim var.
pes etmek yok yeniden motivayson diye
15 gun once 85 ile basladim.

İftarda
1 kase mercimek corbası
1 kabak dolması
Salata
İftardan sonra 1/2 ekmek kadayıfı(kaymagını yemedim)
Sahurda
Domates,salatalık,biber
1 dilim peynir
1 yumurta
4 zeytin
2 lokmalık pide
150 mekik+ 30 yavas tempo yürüyüş

Tesekkür ederim canım saolasın. Olsun gecmişe bakma şimdi basla bi ay sonra mutlu et kendini. Hafiflemek cok güzel bi duygu hemen basla ki sende tat bu duyguyu. Yedigin hiç bi yemekte bulamayacagın bi mutluluk. Bende yolun basındayım daha inşallah devam ederim motivasyonum düşmez

Dusmemeli o motivasyon, her zaman dusupde pes etmedikmi zaten? Bu kez dusmemeli, ve hayalimizdeki o sonuca varabilmeliyiz.
KKda guzel bir motivasyon yakaladim, menuleri paylasmak, guzel anlari zor anlari dert ortaklarinla paylasabilmek bambaska bir duygu. Sende burdan guç topla ve pes etme !!

X