kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

20151114_163820.jpg iftarvakti 1kase tarhana taze fasulye 4kasik bulgur pilavi 3kasik roka salatası afiyet olsun herkese

Sabah nesfit sut içine 2 kuru kayısı Öğlen 1/3 simit 1 elma 2 kuru incir yedim. Aksam çok fenaydı 1 orta pizzadan 1 dilim kaldi sonrasında sufle yani gitti bizim diyet. Ama aksam 21.30 da 45 dk yuruyusumude yaptım

IMG_20151115_211732.jpg
öğlen saat 11 de omlet peynir zeytin yeşillik aksam 17 de ev yapımı kumpir içinde azcik kasar 1.5 yemek kaşığı kısır 3 kaşık yoğurtla yapılmış amerikan salatası gibi bisey biraz zeytin ve mısır 1 büyük ayran saat 21 de 1/2 nar

Ii aksmlar kizlar Sarah kahvaltm peynirli 2sikma yariim ispank bpregi aksa m 1kase yagsiz tarhana corbasi biraz fazla oldu samki

Günaydın canım
Sabah aç karnına tartıldim cuma günü 72 1 gr dı bugunki
20151116_071016.jpg
sabah kahvaltım yarım sıkma yarım borek
20151116_075331.jpg
haftasonu giremedim çocuklar evde olunca şimdi yeşil çay zamani hadi bakalim kolay gelsin sanada (bu günkü diytimz)

ünaydın canım tebrik ediyorum seni. Menünde çok güzel ahh anacığım ne güzel yapar sıkma börek
Canim cok teşekkür ederim analar olmasa yapamayız zaten bende dün annemden getirdim çocuklar seviyor gezmeye gidecem ablama mercimekli köfte yapmış ; arkadaşlar toplaniyoruz(kendimle savaş verecem az yemek icin ) daha tatlılar pasta börekler ben ne yapim ya ayva tatlısı da yapmis küçük bi parça yesem kiirmiizii kiirmiizii hafif olur dimi

Canim cok teşekkür ederim analar olmasa yapamayız zaten bende dün annemden getirdim çocuklar seviyor gezmeye gidecem ablama mercimekli köfte yapmış ; arkadaşlar toplaniyoruz(kendimle savaş verecem az yemek icin ) daha tatlılar pasta börekler ben ne yapim ya ayva tatlısı da yapmis küçük bi parça yesem kiirmiizii kiirmiizii hafif olur dimi
Canım ben olsam.canımın istediklerinden 2 lokmalık alırım abartmadan. Aksamda spor ve salatayla yada yogurtla telafi ederin

anım ben olsam.canımın istediklerinden 2 lokmalık alırım abartmadan. Aksamda spor ve salatayla yada yogurtla telafi ederin
Aynen öyle yaptım 6 adet mercimekli köfte çeyrek ayva (çok tatlı değildi kaymak almdim) 2 3 catal Havuçlu pasta başka yemedim akşam yarım trabzon hurması yicem
index.php
Aksam yemeğim 1 tabak dolusu ıspanak içinde yumurtada var sonra biraz hindistan cevizi
Sende çok iyi gidiyosun canim sporu yapmışsın maşallah ben çok yorgun hissediyorum kendimi yarın oğluma krese ara atistirmaligi istiyorlar onu hazırlicam Tepside yufka böreği bisküvi pasta istiyolar

Aynen öyle yaptım 6 adet mercimekli köfte çeyrek ayva (çok tatlı değildi kaymak almdim) 2 3 catal Havuçlu pasta başka yemedim akşam yarım trabzon hurması yicem

Sende çok iyi gidiyosun canim sporu yapmışsın maşallah ben çok yorgun hissediyorum kendimi yarın oğluma krese ara atistirmaligi istiyorlar onu hazırlicam Tepside yufka böreği bisküvi pasta istiyolar
Aman canım atistirmaliklardan sen atıştırma :) bende dun aksam.poğaça yaptım cocuklara bu sabah kahvaltıda yedim 1 tane . Spor yapmaya çalışıyorum canım basenlerim kalcam başka şekilde erimez

Bende kalça yok ama göbek çok büyük sanırsın 6 7 aylık hamile yim yok atistirmam buara börek çok yaptım biktimgormekten ama pu dingin tadını kontrol ettim

Bende kalça yok ama göbek çok büyük sanırsın 6 7 aylık hamile yim yok atistirmam buara börek çok yaptım biktimgormekten ama pu dingin tadını kontrol ettim

X