kiirmiiziinin zayıflaması gerekiyor

Bence gayet iyi gidiyorsun 800 gr hic de azimsanacak bir rakam degil diyetisyenin mi var yoksa kendine gore mi uyarliyorsun programini?

Bence gayet iyi gidiyorsun 800 gr hic de azimsanacak bir rakam degil diyetisyenin mi var yoksa kendine gore mi uyarliyorsun programini?
Beğeniler ve yorum için çooook tesekkur ederim.Diyetisyene gitmedim kendi kafama gore dengelemeye daha sağlıklı şeyler seçerek porsiyon küçültmeye çalışıyorum. Umarım basarabilirim

Beğeniler ve yorum için çooook tesekkur ederim.Diyetisyene gitmedim kendi kafama gore dengelemeye daha sağlıklı şeyler seçerek porsiyon küçültmeye çalışıyorum. Umarım basarabilirim
Bence gayet basarili :) sadece karbonhidratlara azcik daha dikkat daha fazla kilo verirsin kolay gelsin

Aksam 1 kase yoğurt 2 ısırık börek az tavuklu kabak greaten aralarda trabzon hurması 1 elma yedim 2 gündür yemeye duymuyorum sence çokmu. .. )))) bugün tartım geldi servisten yenisini gondermisler tabanının hepsini yemedim

Gün aydınlar arkadaşlar sabah aç karnına tartıldim ve 72 1 su durumda -1200 çok mutluyum haftaya gelsin 71 lere inslh sabah kahvaltıya börek yaptım kahvaltım 60gr borek3 biber turşusu kayısı cayimla ben ne midesizim yaaaâaaaaaaaaaaaa

teşekkür ederim canim topiginin bana iyi geldi motivasyonu artıyor sayende......... (ara öğünde elma yedim şimdi kahvemi yapıyorum eşimle karşılıklı iccez

Aksam fotoğralamadim ama 1 küçükkase mercimek çorbası az salata 1 dilim ekmek şimdi çocuklara çerez verdim bende yedim..1 kase ...........ortaya gelince dayanamiyorumya toparlanma lazım diyette

Günaydın arkadaşım bugün oruca niyetlendi ramazanda tutamadiklarimi n yerine gece sahurda 1 bardak tarçınlı süt içtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…