- 12 Kasım 2013
- 4.658
- 6.022
- 43
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Beğeniler ve yorum için çooook tesekkur ederim.Diyetisyene gitmedim kendi kafama gore dengelemeye daha sağlıklı şeyler seçerek porsiyon küçültmeye çalışıyorum. Umarım basarabilirimBence gayet iyi gidiyorsun 800 gr hic de azimsanacak bir rakam degildiyetisyenin mi var yoksa kendine gore mi uyarliyorsun programini?
Bence gayet basarili :) sadece karbonhidratlara azcik daha dikkat daha fazla kilo verirsinBeğeniler ve yorum için çooook tesekkur ederim.Diyetisyene gitmedim kendi kafama gore dengelemeye daha sağlıklı şeyler seçerek porsiyon küçültmeye çalışıyorum. Umarım basarabilirim
Aslında karbonhidratlarida baya azalttigimi düşünüyordum fazla mi sizce hani resimde ekmek.oluyoda bazen tuketmiyorum alta da yazıyorum.Bence gayet basarili :) sadece karbonhidratlara azcik daha dikkat daha fazla kilo verirsinkolay gelsin
Evet evet okudum bence cok iyi gidiyorAslında karbonhidratlarida baya azalttigimi düşünüyordum fazla mi sizce hani resimde ekmek.oluyoda bazen tuketmiyorum alta da yazıyorum.
Yok canım gayet iyi zaten sen erkende yiyorsun yakiyosundurAksam 1 kase yoğurt 2 ısırık börek az tavuklu kabak greaten aralarda trabzon hurması 1 elma yedim 2 gündür yemeye duymuyorum sence çokmu. .. )))) bugün tartım geldi servisten yenisini gondermislerEki Görüntüle 1686778 tabanının hepsini yemedim
Günaydın tebrik ediyorum seniGün aydınlar arkadaşlar sabah aç karnına tartıldim ve 72 1 su durumda -1200 çok mutluyum haftaya gelsin 71 lere inslh sabah kahvaltıya börek yaptım Eki Görüntüle 1687214 kahvaltım 60gr borek3 biber turşusu kayısı cayimla ben ne midesizim yaaaâaaaaaaaaaaaa
teşekkür ederim canim topiginin bana iyi geldi motivasyonu artıyor sayende......... (ara öğünde elma yedim şimdi kahvemi yapıyorum eşimle karşılıklı iccez
Evet canım sende istiyosan ...........................çok acıktım yemegim tavuklu patates koca tabağına içinde roka salatası yaptım yagsiz az tuz ekmek yemem ama patatesler fazla sanki hepsini yemem sanirimEeee o zaman napiyoruz yola devam ediyoruz
Günaydın arkadaşım bugün oruca niyetlendi ramazanda tutamadiklarimi n yerine gece sahurda 1 bardak tarçınlı süt içtim