- 4 Ekim 2015
- 1.153
- 2.487
-
- Konu Sahibi kiirmiizii
Tebrik ediyorum seni darısı başıma tartım gelseydi1 haftada -800 hic yoktan iyidir
Tesekkur ederim yulaf denedim hatta evde şuanda bile var ama yiyemedim midem bulandi. Tatsız tuzsuz tuhaf geldi bana belki meyve kurularıyla desteklenebilir. Alacaksan küçük boy bisey al once bi dene. Tartın gelince bi bakmışsın bir suru kilo gitmis ne güzel olurAfiyet olsun çok güzel harika gorunuyo ellerine sağlık yulaf denedinmi hic hem besleyici hem doyurucuymus denemek fayda var asla birazdan kahve arası yarım nar yemeyi dusunuyorum
Ayni benimde göbeğim çok buyuk tatilde bana direk doğum yakin galiba diyenlerde oldu. Bide benim kollarım çok kalın en çok orayı takıyorum kafama incelir mi diye. Keske spor yapabilseydin bu leslie falan var onu yapamıyormusun yada müzik açıp hareket etsen falanSpor yapabilsem verim belki sanki veremiyomusun gibi geliyo ama sabah kalktığımda göbek düzlesdi gibi geldi bana benim kocaman göbeği var hamile misin diuen var tanimayanlardan pltes yapamıyorum boyun fıtığı b oyun düzlesme var yapma diyor doktorlar buara yulafi sıkma börek hamurunda kullandım ben yoğurt sütle tüketmedim ama denemek istiyorum fırsat bulursam
Afiyet olsun çok istikrarlı devam ediyorsun masallah leslie yapabilirim aslindaArada 1 elma öğle yemeğine 5 kaşık.bulgur pilavı ve yogurt
2 kupa yeşil cay
Eki Görüntüle 1685815 Aksam yemeğim ekmeği yemedim soğanda bitmedi tabi
Çok iyişin canım maşallah bugün Ben dünyaları yedim yrdimmmmmmmmmmm kendimi çok kötü hissediyorumNormalde 45 dk yürümeye çalışıyordum ama öğlen için kendime + 20 dk ceza verdim. Biliyorum 20 dk yetmez ama hic yoktan iyidir
Canım öğlen bende çok yedim esim almış pogacalari simitleri dayanamadım yedim valla sonrasında iste biraz toparlamaya çalıştım.sporumu arttırdım aksam yemeğini kıstım. O yüzden motivasyonunu sakin düşürme devam et telafi etmeye çalış yarin daha az yemek daha çok hareketle dengelersinÇok iyişin canım maşallah bugün Ben dünyaları yedim yrdimmmmmmmmmmm kendimi çok kötü hissediyorum