Cilt Bakımı Ürünleri Kiehl's mi Nuxe mi ???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bebosss

EdeP ;MutLuLuğa SebeP...
Kayıtlı Üye
3 Aralık 2015
1.085
487
Hanımlar merhaba
Son bi kaç yıldır cildim hiç iyi değil.
Burnumun tamamı gözeneklerle doldu ve siyah noktalar oluştu.burun kenarlarımda kızarıklıklar var.gözenekler yanaklarıma attı ve gittikçe büyüyorlar.
Hem yağlı hem de hassas bi cildim var.
Dermatologlara gittim bir çok ürün kullandm,olmadı doğal şeyler denedim.iyi gelen yok.
Gittikçe kötüleşiyor.
Araştırdım baya ve bu iki marka arasında kaldım.kullanan yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Bi taraftan gözenek siyah nokta yağ var.bunlara dönük ürün kullanmam gerekiyor.bi taraftan da yanaklarım ve burun kenarlarım kızarıyor.kılcal damar olsa gerek.iki durum da birbirine zıt napacğmı şaşırdım.bi tarafta yağlı bi tarafta hassas bir cilt.

Kiehl's her nedense, güvenemiyorum, ısınamadım. Nuxe ürünlerini kullandım, ama uzun vade değil. Haliyle böyle etkisi oldu/olmadı diyemem. İçeriği temiz onu biliyorum, kullandığım süre boyunca da cildim yumuşak oldu, hoşuma gitmişti aslında.

Hanımlar merhaba
Son bi kaç yıldır cildim hiç iyi değil.
Burnumun tamamı gözeneklerle doldu ve siyah noktalar oluştu.burun kenarlarımda kızarıklıklar var.gözenekler yanaklarıma attı ve gittikçe büyüyorlar.
Hem yağlı hem de hassas bi cildim var.
Dermatologlara gittim bir çok ürün kullandm,olmadı doğal şeyler denedim.iyi gelen yok.
Gittikçe kötüleşiyor.
Araştırdım baya ve bu iki marka arasında kaldım.kullanan yada bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
Bi taraftan gözenek siyah nokta yağ var.bunlara dönük ürün kullanmam gerekiyor.bi taraftan da yanaklarım ve burun kenarlarım kızarıyor.kılcal damar olsa gerek.iki durum da birbirine zıt napacğmı şaşırdım.bi tarafta yağlı bi tarafta hassas bir cilt.

merhaba uzun zaman olmuş nuxe ürünlernden memnun musunuz acaba

X