Kickbox

Deneyen varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz hanımlar. İstanbulda mekan arıyorum.

Ben gidiyordum ama şu sıralar ceza verdim kendime. Sigaraya tekrar başladığım için cezalıyım gitmiyorum. Çok severek yapıyordum çook zevkli. Ben başka bir şehirdeyim hocam 2 kere dünya şampiyonu olmuş çok iyi. Sigarayı tekrar bıraktığım an tekrar başlayacağım. Yalnız sakatlığa çok açık dikkat et. Dizim ve yüzük parmağımı incittim ara ara hala ağrıyor.

Ben gidiyordum ama şu sıralar ceza verdim kendime. Sigaraya tekrar başladığım için cezalıyım gitmiyorum. Çok severek yapıyordum çook zevkli. Ben başka bir şehirdeyim hocam 2 kere dünya şampiyonu olmuş çok iyi. Sigarayı tekrar bıraktığım an tekrar başlayacağım. Yalnız sakatlığa çok açık dikkat et. Dizim ve yüzük parmağımı incittim ara ara hala ağrıyor.

Canım çok teşekkürler cevabın için, sigara öyle çok şey götürüyorki insanın hayatından inşallah tekrar bırakır ve bir daha başlamazsın:-)
Bir de nasıl vücudu değiştiriyor, erkeksi bi vücut veriyor mu,haftada kaç gün yaptın gibi sorularım olacak

Sevgiler

Canım çok teşekkürler cevabın için, sigara öyle çok şey götürüyorki insanın hayatından inşallah tekrar bırakır ve bir daha başlamazsın:-)
Bir de nasıl vücudu değiştiriyor, erkeksi bi vücut veriyor mu,haftada kaç gün yaptın gibi sorularım olacak

Sevgiler

Haftada 2 gün. Vücudu sıkılaştırıyor acayip terliyorsun. Bu arada kendine anlamsız bir güven geliyor :))) Herkesi döverim sanıyorsun ama çok zevkli gerçekten. Ben normalde çok spor yapabilen bir tip değilim salona yazılır kaytarırım ama buna uça uça gidiyordum.

Son düzenleme:

Sevgiler

Bu arada erkeksi vücut olması öyle kolay bişey değil hatta imkansız o yüzden için rahat etsin. Gönül rahatlığıyla başla ama sakatlığa dikkat et. En kötüsü o. Benim hocam Dersler ilerledikçe çok zor hareketler yaptırıyordu uçan tekme falan. Hiç dinlemiyordu bayan diye :) Aslında bütün bayanların az çok bilmesi gerekiyor az da olsa kendini savunması için. Kızım olsaydı kesin başlatırdım. Allah korusun dünyanın binbir hali var.

Bu arada erkeksi vücut olması öyle kolay bişey değil hatta imkansız o yüzden için rahat etsin. Gönül rahatlığıyla başla ama sakatlığa dikkat et. En kötüsü o. Benim hocam Dersler ilerledikçe çok zor hareketler yaptırıyordu uçan tekme falan. Hiç dinlemiyordu bayan diye :) Aslında bütün bayanların az çok bilmesi gerekiyor az da olsa kendini savunması için. Kızım olsaydı kesin başlatırdım. Allah korusun dünyanın binbir hali var.

anladım canım çok teşekkürler.. ben de çok istiyorum başlamayı ama İstanbulda hem bayan olarak gidebileceğin hem de tuzlu olmayan bir yer bulamadım henüz:KK43: bakalım yılmak yok ama muhakkat denemek istiyorum(=

merhaba bayanlar:) ben 8 yıl ara ara da olsa kickbox yaptım.kesinlikle duruşumu kendimi güvende hissetmemi büyük ölçüde etkileyen bir spor.çok memnunum ve tüm bayanlara şiddetle tavsiye ediyorum.başladığım zamandan beri aynı hocayla çalışıyorum kendisi oldukça tecrübe sahibi.dileyene yönlendirmesini yapabilirim:)

çok keyifli hocayla birebir çalışırken saatlerce fitness yapmış kadar oluyorsun.taviseye ederim.

Bayanlara özel bayan hoca eşliğinde kickbox dersleri Mürsel şahin spor Klubünde başladı.istanbulda bayan hoca eşliğinde sadece bayanlara kurs isteyenler bilgi alabilir.

kickbox yapın kızlar , ben geçen sene Micheal Jillian cardio kickboxing programı ile 11 kilo vermiştim, kilo vermekten ziyade fazlasıyla sıkılaşıyorsunuz

X