Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Deneyen varsa deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz hanımlar. İstanbulda mekan arıyorum.
Ben gidiyordum ama şu sıralar ceza verdim kendime. Sigaraya tekrar başladığım için cezalıyım gitmiyorum. Çok severek yapıyordum çook zevkli. Ben başka bir şehirdeyim hocam 2 kere dünya şampiyonu olmuş çok iyi. Sigarayı tekrar bıraktığım an tekrar başlayacağım. Yalnız sakatlığa çok açık dikkat et. Dizim ve yüzük parmağımı incittim ara ara hala ağrıyor.
Canım çok teşekkürler cevabın için, sigara öyle çok şey götürüyorki insanın hayatından inşallah tekrar bırakır ve bir daha başlamazsın
Bir de nasıl vücudu değiştiriyor, erkeksi bi vücut veriyor mu,haftada kaç gün yaptın gibi sorularım olacak
Sevgiler
Canım çok teşekkürler cevabın için, sigara öyle çok şey götürüyorki insanın hayatından inşallah tekrar bırakır ve bir daha başlamazsın
Bir de nasıl vücudu değiştiriyor, erkeksi bi vücut veriyor mu,haftada kaç gün yaptın gibi sorularım olacak
Sevgiler
Bu arada erkeksi vücut olması öyle kolay bişey değil hatta imkansız o yüzden için rahat etsin. Gönül rahatlığıyla başla ama sakatlığa dikkat et. En kötüsü o. Benim hocam Dersler ilerledikçe çok zor hareketler yaptırıyordu uçan tekme falan. Hiç dinlemiyordu bayan diye :) Aslında bütün bayanların az çok bilmesi gerekiyor az da olsa kendini savunması için. Kızım olsaydı kesin başlatırdım. Allah korusun dünyanın binbir hali var.
Kızlar bende başlamak istiyorum yerde buldum fakat gelicek kimse bulamadım tek gitmeyede çekiniyorum