kıbrısta üniversite? lütfen yardım edin

nefertari89

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2015
7
1
28
ablalarım lütfen yardımcı olun :KK43: sırf bunun için üye oldum ben hemşirelik istiyorum çok uzun zamandır hayalim nerdeyse. ama mf 3 ten 280 aldım yani devlet üni. hiç biri tutmuyor ebelik falanda tutmuyor biyoloji öğretmenliği falan tutuyor ama öğretmen olmak istemiyorum sonra atanması falan sıkıntı. ailem yaz diyor ama istemiyorum. seneye kalsam bu yıl okul dersane varken yapamadım sanırım aptalım biraz. seneye kendi başıma nasıl yapacağım anlamayacağımı biliyorum matematiğim falan berbat çünkü. üni. araştırırken buldum kıbrısta lefkoşada 2 üniveriste var yakın doğu ve uluslararası üni. tam burslu hemşirelik tutuyo ne yapmalıyım işin içinden çıkamıyorum. seneye kalsam yapamam, öğretmenlik istemiyorum, ama kıbrıstada tek başıma yapabilir miyim orası nasıl lütfen yardım edin :KK43:((

Tam burslu derken yeme icme konaklamada icine giriyormu? Girmiyorsa bile kendi imkanlarinizla okuyabilicekmisin? Ordaki okul bittikden sonra Turkiyede is bulabilecekmisin? Bunlara olumlu cevap verebiliyorsan git tabi. Istedigin bir bolumse severek yapacagina eminim. Bol sanslar

Kibrisa gelince guzel biryer esim emekli olunca oraya yerlesmeyi dusunuyoruz. Insanlari yardimsever. Guzel biryer. Imkanin varsa bir git gor derim.

maddi olarak durumunuz nasıl

Kıbrıs pahalı bir yermiş bir de ulaşım vs vs ama gidenler genellikle memnun

bursun başarılı oldugun surece devam eder,okulda zorlanıyorsan üni de başarılı olabılecekmisin bursu koruyacak kadar?diyelim bursun çekildi,ödeyebilecek maddi gücün var mı yoksa okulu bırakman mı gerekecek?
bazı okullarda hazırlıkta burs geçerli değil bunu araştırdın mı?
devlet okullarına yetmeyecek düşük puanı tam burslu alan özel okulda bir iş vardır maddi durumun yoksa gitme.

ablalarım lütfen yardımcı olun :KK43: sırf bunun için üye oldum ben hemşirelik istiyorum çok uzun zamandır hayalim nerdeyse. ama mf 3 ten 280 aldım yani devlet üni. hiç biri tutmuyor ebelik falanda tutmuyor biyoloji öğretmenliği falan tutuyor ama öğretmen olmak istemiyorum sonra atanması falan sıkıntı. ailem yaz diyor ama istemiyorum. seneye kalsam bu yıl okul dersane varken yapamadım sanırım aptalım biraz. seneye kendi başıma nasıl yapacağım anlamayacağımı biliyorum matematiğim falan berbat çünkü. üni. araştırırken buldum kıbrısta lefkoşada 2 üniveriste var yakın doğu ve uluslararası üni. tam burslu hemşirelik tutuyo ne yapmalıyım işin içinden çıkamıyorum. seneye kalsam yapamam, öğretmenlik istemiyorum, ama kıbrıstada tek başıma yapabilir miyim orası nasıl lütfen yardım edin :KK43:((

Aklı başında bi insan her yerde hayatını kurabilir canım, korkma. Tam burslu olsan da yine de sadece unutma kıbrıs biraz daha tuzlu fiyatlara sahip. Market alışverişinden kıyafetine, arkadaşlarla çıktığın yemekten işte ne bileyim servis olsa da taksi ihtiyacın olduğunda tuzlu olacak. Maddiyat derdin yoksa git derim ben, ayaklarının üstünde durmayı da öğrenirsin.

X