• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kıbrısta tup bebek merkezıne tedavı olan varmı?

debi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2009
24
0
86
A.B.D.
Arkadaslar kıbrısta oturan tup bebek yaptıran fıyatını soyleye bılırmı ?kıbırs tup bebek merkezı yardımcı olursanız sevınırım. Kıbrısta yaptırmak ıstıyorum da

Son düzenleme:
Arkadaslar kıbrısta oturan tup bebek yaptıran fıyatını soyleye bılırmı ?kıbırs tup bebek merkezı yardımcı olursanız sevınırım. Kıbrısta yaptırmak ıstıyorum da

kıbrısta fiyatların biraz daha yüksek olduğunu duydum CADIARZU hem neden kıbırs türkiyedede çok iyi doktorlar ve merkezler var
sorununuz nedir veya sorununuz var mı :uhm:

Konuyu biraz açarsan sevınırım arkadasım benım Dr um Kıbrıs Tüp Bebek Hast Doktoru ıstanbulada geliyor yardımcı olmak isterıimm

ben yurt disinda yasiyorum canim burada 3 kere yaptirdim tutmadi.. kibris pahali degil yani benim bulundugum yerdeki tup bebek fiyatindan enazindan ayni yani 2100 euo basari oraninin daha yuksek oldugu duydum ta bundan yillar once bile istanbulda kimsem yok kalacak yerim ve kalabalik sehir acikcasi korktum biraz belki ondan kibris yoksa dr adi halil ibrahim tekin .. nasil bir teadvi derken yani bildigimiz tup bebek tedavisi pgt olayi burda yok embryo zarini inceltme daha yeni geldi da
birde klinig basari orani cok 50 yasindaki kadini bile disaridan aldigi embyo ile hamile kalmis ..onun icin sormustum arkadasim .

Back