- 7 Haziran 2015
- 6
- 1
- 47
-
- Konu Sahibi hayat imtahani
Merak ettim yaptırdınızmı cinsiyet tayini bizde istiyoruz ama vicdanen rahatsızımArkadaşlar kıbrısta cinsiyet tayini yaptıranlar tecrübesini anlata bilirlermi lütfen .bizde düşünüyoruz.
Benim 3 kızım var bu yöntem benim için çok önemli araştırdım bu işlem günahtır diye kesin bir ibareye hiç rastlamadım aile planlaması açısından mantıklıda ayrıcaBöyle birsey mümkün mü ya ? Peki ilerde hayırsız evlat olsa ne diceksiniz .. Allah tan gelen değil sizin Seciminiz olucak sonuçta .. bence yapmayın ya oyle
Kız günahtan değil yani bilemedim açıkçası sen karar veriyorsun ya cinsiyete ondan diyorum ..Benim 3 kızım var bu yöntem benim için çok önemli araştırdım bu işlem günahtır diye kesin bir ibareye hiç rastlamadım aile planlaması açısından mantıklıda ayrıca
Neden çok önemli illa bir oğlunuz mu olmalı?Benim 3 kızım var bu yöntem benim için çok önemli araştırdım bu işlem günahtır diye kesin bir ibareye hiç rastlamadım aile planlaması açısından mantıklıda ayrıca
Niye öyle çıksın ki Allah a dua edeceğiz hangi yöntemi kullanırsan kullan zaten nasip değilse bana yaptırsamda tutmaz Rabbim nasip ettiyse olur Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama herkesin gönlünde bir isteği vardır istemek kötü bir şey değilBen hep kızım olsun isterim ama cesaret edemem ya ortaya karışık çıkar felaneminseniz yapın tabi benim sadece düşünce ☺
Evet oyle ya benim bir yengem vardı 3 oğlu oldu sonra yine hamile kaldı kiz sandı doğurdu hop erkek çıktıNiye öyle çıksın ki Allah a dua edeceğiz hangi yöntemi kullanırsan kullan zaten nasip değilse bana yaptırsamda tutmaz Rabbim nasip ettiyse olur Allah sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin ama herkesin gönlünde bir isteği vardır istemek kötü bir şey değil
Çok etkisi var şöyle ki 3 yada 4 oğlu olan bir aile kız çocuk istiyor doğal olarak bu duyguyu tadabilmek için ama kız umuduyla sürekli çocuk yapıyor bu durumda kadının bedeni yıpranıyor psikolojisi yıpranıyor çektiği acılar cabası aile ekonomisi etkileniyor yaşam kaliteleri düşüyor. Ayrıca oğlum olsaydıda kızım olsun diyede bu yöntemi yine yapardım bu cinsiyet ayrımı değil sadece çok şükür 3 tane dünya güzeli kızım var birde oğlumda olsun istiyorum buda en doğal hakkımNeden çok önemli illa bir oğlunuz mu olmalı?
Aile planlamasına nasıl bir etkisi var istediği cinsiyeti doğrunca başka çocuk istemeyecek mi insanlar?
Herkes cinsiyete takılmıyor neyse ki.
Böyle ısrarla olmayan cinsiyet için çocuk dünyaya getiren kimseye rastlamadım açıkçası, insan elbette olmayan cinsiyeti isteyebilir ama bunu cinsiyet tayinine vardıracak kadar ileriye götürmek benim için çok anlamsiz. Sizin için olmayabilir elbette. Hayırlısı olsun hakkınızda.Çok etkisi var şöyle ki 3 yada 4 oğlu olan bir aile kız çocuk istiyor doğal olarak bu duyguyu tadabilmek için ama kız umuduyla sürekli çocuk yapıyor bu durumda kadının bedeni yıpranıyor psikolojisi yıpranıyor çektiği acılar cabası aile ekonomisi etkileniyor yaşam kaliteleri düşüyor. Ayrıca oğlum olsaydıda kızım olsun diyede bu yöntemi yine yapardım bu cinsiyet ayrımı değil sadece çok şükür 3 tane dünya güzeli kızım var birde oğlumda olsun istiyorum buda en doğal hakkım
Olumsuz ve negatif düşüncelerinizi empoze etmek yerine direk hakkınızda hayırlısı olsun deseydiniz daha samimi olurdu ayrıca ne demişler sınanmadığınız şeyler üzerine konuşmayınız belki birgün beni anlayabilirsinizBöyle ısrarla olmayan cinsiyet için çocuk dünyaya getiren kimseye rastlamadım açıkçası, insan elbette olmayan cinsiyeti isteyebilir ama bunu cinsiyet tayinine vardıracak kadar ileriye götürmek benim için çok anlamsiz. Sizin için olmayabilir elbette. Hayırlısı olsun hakkınızda.
Sizde vicdanen rahatsız olduğunuzu yazmışsınız zaten ben firkimi yazdığım için mi kötü oldum? Kadınlar kulübü böyle bir platform herkes saygı çerçevesinde fikrini paylaşıyor. Fikir empoze etme gibi bir derdim yok.Olumsuz ve negatif düşüncelerinizi empoze etmek yerine direk hakkınızda hayırlısı olsun deseydiniz daha samimi olurdu ayrıca ne demişler sınanmadığınız şeyler üzerine konuşmayınız belki birgün beni anlayabilirsiniz
Elbetteki esas olan sağlıklı ve hayırlı olması bunu her zaman söylüyoruz zaten ama her anne ve baba kızı varsa birde oğlu yahut oğlu varsa birde kızı olsun ister ve bu çok normal eğer şöyle olsaydı sizin tepkiniz çok haklı olabilirdi benim hiç çocuğum yokken böyle bir tercihe gitseydim yada bir kızım bir oğlum varken veyahut iki çocuğum varken bile bu tercihe gitseydim tepkinizi bir nebze anlayabilirim ama benim 3 kızım var ve üçüde sezaryenle gerçekleşmiş doğumlar bedenimin bir kaç şansa daha mecali yok araştırdım bu yöntemide aklımda yattı sadede vicdanım emin değildi şimdi diyeceksin ki oğlun olmasa ne olur tabiki bişey olmaz Allah hayırlısını versin ama denemek istiyorum birgün keşke demek istemiyorum kızlarıma bir erkek kardeş olsun istiyorum bence bunun kadar normal bir şey yok dediğim gibi bunu ancak benim gibi hissettiğiniz zaman anlarsınız yoksa hepimiz biliyoruz esas olanın sağlık olduğunuSizde vicdanen rahatsız olduğunuzu yazmışsınız zaten ben firkimi yazdığım için mi kötü oldum? Kadınlar kulübü böyle bir platform herkes saygı çerçevesinde fikrini paylaşıyor. Fikir empoze etme gibi bir derdim yok.
Ben cinsiyetin bir sınanma konusunu olduğunu da düşünmüyorum ayrıca. Esasi, sağlıklı ve hayırlı evlattır.