kıbrısa yerleşmeyi çk istiyorum ama fikir verin ne olur

gldnmz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2009
459
0
43
kıbrısta yaşıyan arkadaşlar eşim inşaat sekterüyle uğraşıyor ve bizde kıbrısa taşınmaya karar verdik bi arkadaşının mobilya fabrikası var o sürekli gel diyor hafta içi gidicek bakalım nasipse ortamı görmeye sizce inşaat sektörü nasıl?gelmemize değermi? aslında ben çalışırım die düşünüyodum ama netten araştırdığıma göre galiba pek şanslı olamıycam offf aslında kafam karıştı çk istiyodum ama ne biliyim kararsız kaldım işte fikirlerinini bekliyorum

kızlar ykmuu fikri olannn valla kafam çk karışık kafamçokkarıştı

insaat sektoru cok durgun.esimden biliyorum klima teknisyeni.cunku en cok villa yapilirdi ingilizlerin artik buradan ev almasi yasaklandi.bence sen oldugun yerde kal burada yasam inan cok zor.oturabilecek bir ev bile en az 600 hersey pahali sende calisirsin ancak idare edersiniz hele cocuk varsa yandin 400 bakiciya ben esimi kandirsam 1 dk durmam 15 yildir burda hersey inan disardan guzel burasida bakma ole guzel biyer deil.cok sikilirsin:1no2:

yaaa eşim bugün gitti kıbrısa bakalım bir kaç gün kalıcak işte arkadaşınla bi görüşcekler çocuğum yk yaa böle duyunca gelmekten çekiniyorum bakalım eşim bi geri dünsünde nasip deyilem çk saol ilgilendiğin için :bbo:

canım bende kıbrısta yaşamadım ama sürekli gidip geliorum tatil amaçlı ve kıbrıs bence çok pahalı biyer orda yaşamak için deil gezmek için kısa süreliğine bulunacaksın araba olmadan zaten rahat olamazsın

anladım canım ilgin için tşkler baklım eşim gidip geldi içte şimdilik beklemede nasip diyorum artık

selam gldnmz yazınızı okudum ama bayağı olmuş yazdığınız yardımcı olabilirsem sevinirim ben kıbrısa yeni taşındım yani haziran 25
burası aslında çok güzel ama henüz hiç arkadadaşım yok çocuklarda olunca çıkmak gezmek zor pahalı diyorlar ama market fiyatları çok uçuk değil bence hemen hemen aynı ama ayakkabı ve giyim oldukça pahalı araba lar çok uygun ama ulaşım sıfır diyebilirim hep taksi. minübüs veya otobüs saat başı çok az geliyo
ama ben alışmaya çalışıyorum burda oturan lar çok memnun
bizde eşimin işi dolayısıyla taşındık doğası süper temiz hava ben alışmayı umuyorum inşallah yardımım olmuştur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…