cnım buantılarım daha iyi ama hamileliğim biraz zor geçiyor annem geldi bir ay kadar o kalacak yanımda riske atmak istemedik eşimde bende seninki nasıl gidiyor bebiş hareket etmeye başladı mı?
Cok iyi yapmişsın cnm zor bulduk bebeklerimizi sahip çıkalım kalsın annen yanında hem morel olur evde birinin olması şimdi daha iyisindir umarım biraz büyüsün bebiş alışırsın bulantılar da gecer
aynen canımss bende o yüzden annemi çağırdım. bulantılarım düzeldi şuan daha iyiyim ama biraz daha kalsın hem evde bana destek oluyo varlığıda iyi geliyo senin bebiş nasıl hareket etmeye başladı mı?
Canım kıpırdıyo arada bazen çok tatlı cekiyo canım tatlı yiyince daha hareketli oluyo ama henuz o kadar yoğun hssetmiyorum doktorum da zamanı var daha sabırlı ol diyo ama biz sabredemiyoruz işte :) senin bebiş nasıl o zor süreci atlattın sanırım
kızlar sevgililer gününüz kutlu olsun.. inşallah seneye hepimiz bebeklerimizle bu günü kutluyor olacağız.. allahım ben çok sabırsızlanıyorum yaaa:))))):)))9
evet şeker haklısın galiba aceleci davranıyorum ama çok özledim bebişimi:) bu arada bu sayfa niye bu kadar suskun kaldı bu aralar kızlar nerelerdesiniz??