Canım döndün mü nasılsın hersey yolundamı en son kıbrısa gideceğim demiştin oldu mu transferin inşallah hersey yolunda giderkızlar yarın gidiyorum kıbrısa bi gün önce orda olmak istedim. süreçleri size yazarım. bol bol dua edin bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım döndün mü nasılsın hersey yolundamı en son kıbrısa gideceğim demiştin oldu mu transferin inşallah hersey yolunda giderkızlar yarın gidiyorum kıbrısa bi gün önce orda olmak istedim. süreçleri size yazarım. bol bol dua edin bana
Canım normal gününü bekle bence öncesinde yapma öncesinde degerin düşük çıkar moralin bozulur falan sadece iyi düşün pozitif ol kendini çokta yormakızlar döndüm ben çok iyiyim kanamam falan olmadı şimdilik yolunda herşey bi test yapıp baksam mı diyorum ama sizce napiim
Canımmmm test sonucun cıktımı senden haber alamadık endıseleniyorum inşallah olumsuz bişey yokturcanım pazartesi test günüm. heycandan ölmek üzereyim. o üç gün nasıl geçecek inan bende bilmiyorum.
Canımmmm test sonucun cıktımı senden haber alamadık endıseleniyorum inşallah olumsuz bişey yoktur
Cok sevindim hayirli olsun. Allah hayirlisiyla kucagina almayi nasip eylesin. Gercekten harika haberler. Zehra hanima giden 2 kisi hamile. Darisi basimakızlar ev kalabalıktı yazamadım bir tülü müjdeli haberi ilk sizlere vermek isterdim.. hamileyim allahım yüzüme güldü sonunda dualrım kabul oldu. smile ifade simgesi :)
Ayyy kuzumm cok sevindim darısı bekleyenlerin başına çok korktum senden ses cıkmayınca 2015'im uğurlu geldiği imsanlardan olduk ne Mutlu bize :))kızlar ev kalabalıktı yazamadım bir tülü müjdeli haberi ilk sizlere vermek isterdim.. hamileyim allahım yüzüme güldü sonunda dualrım kabul oldu. smile ifade simgesi :)
Canım ilaçlar malesef oyle bi etki yapıyo gec olsun güç olmasım inşallah seninde güzel haberlerini alırız iyki zehra hanımı tanımışım da bu tedaviye karar vermişimMerhabalar,
Gecen ay transfer icin gidememistim. Iyi ki de gidememisim kayinvalidem vefat etti.
2 ay ustuste ilac kullandigim icin henuz adet olamadim. Buradaki doktorum " ilaclar vucudu yavaslatiyor ,biraz bekle olursun" dedi. 5 haftayi gecti , bekliyorum.
Cok tesekkur ederim. Sizin, yesimkilic hanim hamile haberleri bana yeniden bir umut verdi. Inanin cok mutlu oldum. Seneye gorusmek uzere, iyi seneler.Canım ilaçlar malesef oyle bi etki yapıyo gec olsun güç olmasım inşallah seninde güzel haberlerini alırız iyki zehra hanımı tanımışım da bu tedaviye karar vermişim
merhabaCok tesekkur ederim. Sizin, yesimkilic hanim hamile haberleri bana yeniden bir umut verdi. Inanin cok mutlu oldum. Seneye gorusmek uzere, iyi seneler.
İyi seneler canım..bende hiç belirti olmadı zaten pirinç tanesi kadar olduğu için hissetmemem normal diye düşündüm bi ara içimi bi korku kapladı bulantım fln olmuyo diye zehra hanımı aradım oda telaş yapma çok yeni daha transferin belirti olmaması normal dedimerhaba
Kafama takilan bir soru var. ilk transferde icimde kipirtilar vardi. Ikinci transferde hic bir kipirti olmadi. Size transfer yapildiktan sonar icinizde hic kipirti oldu mu? Sanki birsey hareket ediyor gibi bir kipirti.
ben beklemedeyim. son adet 16 kasimdaydi. hala adet olamadim. buradaki doktorum normaldir dedi. bekliyorumHeyy yesimkilic kalp atışlarını duydun mu bebişin? Hasatcım sen naptın tedavide ne durumdasın
Canım oldun mu adet ne zaman baslıyosun tedaviye ilaçlardan oluyo bazen öyle dert etme senben beklemedeyim. son adet 16 kasimdaydi. hala adet olamadim. buradaki doktorum normaldir dedi. bekliyorum
merhabaCanım oldun mu adet ne zaman baslıyosun tedaviye ilaçlardan oluyo bazen öyle dert etme sen
Canım naptın aldım mı doğum kontrol hapı bence bidaha git doktora hala olmadıysan bekleme daha fazla yesimkilic sen naptın nasıl gidiyor hamilelik canım benim bulantılar duruldu biraz o yüzden daha iyiyim şimdimerhaba
hala adet olamadim. hemsireye yazdim oda doktorla gorustukten sonar dogum kontrol hapina basla, olursun dedi.
Buradaki doktorum ise dogum kontrol hapi yapay kanama yapar. Belki menopoza girmissindir dedi. bugune kadar hic adetim gecikmedi. heray duzenli oldum. simdi neden boyleyim anlamadim.
gercekten cok uzucu.