Canım başka sayfalarda bu şekilde hesaplar var ben bir cok yerde denk geldim donasyon sayfasında da tartıştılar diye uyarı alan hesaplar var belki kendiside domdurmuş olabilir direkt kapatmamışlar cunkusite yöneticisi kazen in 1 agustosta yazdığı yazıya bakarsan anlarsın arkadaşım... kesinlikle reklam kokan hareketler.. ben kıbrıs bahceci zehra hn da tedavi görmüş biriyim. sperm donasyonu. sonuç negetif. orayı kesinlikle önermem hiç kimseye . kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum. karar sizin tabi.
% 80 basariyi 3. sefer icin veriyorlar. O nedenle ilk seferde hamile olan kimseye rastlanmiyor.Bende zehra hanımın yeni hastasıyım takibi umutta yapıcam istanbulda yasadıgım için donaayonda ilk seferde negatif alan insanlar var baska doktora gidenlerdede bende cok korkuyorum ama korkununda ecele faydası yok çıktık bi yola artık hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ne diyelim elden başka bişey gelmiyo
Sende benim gibi tez canlısın o zaman canım bende herseyi kafaya takıyorum çok üstüne düşünüuorum hemencik olsun istiyorumEvet korkunun ecele faydasi yok. Aslinda kafaya cok takmamak lazim. Stres cok yapiyoruz gibi geliyor. Biraz rahat olabilirsek bebek gelecek diye dusunuyorum. Ama her ay adet donemini hesapliyorum. Yumurta gununu hesapliyorum. Rahat olmak. Nasil bir duygu cok merak ediyorum?
Guzel sonuclarini bekliyorum.. Donorla regl gunleri ayni gune mi getiriliyormus? Bana oyle bir uygulama yapmadilar.Kızlar bugün ultrason muayenesine gittim şimdi donörle benim regl günümü aynı ana denk getirmeye calışıyoruz eşim bnden daha heycanlıydı onu öyle görünce iyki donasyon kararını almışız dedim. Kıyamam ona ya
Haklisin arkadasim. Ben de kimseye onermem. Bahceci klinigi olsa bile.site yöneticisi kazen in 1 agustosta yazdığı yazıya bakarsan anlarsın arkadaşım... kesinlikle reklam kokan hareketler.. ben kıbrıs bahceci zehra hn da tedavi görmüş biriyim. sperm donasyonu. sonuç negetif. orayı kesinlikle önermem hiç kimseye . kendi tecrübelerimden yola çıkarak söylüyorum. karar sizin tabi.
Canım menopoza girdiysen belki o yüzden yspılmamıştırGuzel sonuclarini bekliyorum.. Donorla regl gunleri ayni gune mi getiriliyormus? Bana oyle bir uygulama yapmadilar.
Yok daha menepoz yasinda degilim. heray duzenli adet oluyorum.Canım menopoza girdiysen belki o yüzden yspılmamıştır
Bazen sana uyan donör yumurtası önceden alınmış oluyor canım o zaman sana adet uzlaşması döngüsü uygulanmıyor.direk tedaviye başlıyorsunuz benden sana bir tavsiye içini rahat tut herweyi tamamen sil kafadan inşallah hakkında hayırlısı olur tedirgin kalmaYok daha menepoz yasinda degilim. heray duzenli adet oluyorum.
Hımm anladım canım menopozda olanlarda boyle bi tedavi uygulanmıyo da cunku o yüzden sordumYok daha menepoz yasinda degilim. heray duzenli adet oluyorum.
Ne güzel dedim canım benim ama mümkün olmuyo işte hep bi diken üstünde oluyo insan aslında biraz akışına bırakabilsekBazen sana uyan donör yumurtası önceden alınmış oluyor canım o zaman sana adet uzlaşması döngüsü uygulanmıyor.direk tedaviye başlıyorsunuz benden sana bir tavsiye içini rahat tut herweyi tamamen sil kafadan inşallah hakkında hayırlısı olur tedirgin kalma
Temuzda 5. Denemeyi yapmıştım çok umutluydu firdevs hanım 4 embriyo transfer etmişti ben hep yattım korktum bişey olur çıkmadım evden sürekli internette bişeyler aradım arstirdim kafam sürekli doluydu vala bi halt olmadı sonuç 4 blastokist embriyo ya rağmen nrgatif. Sonra kendime terapi yapmaya başladım vurdum duymaz oldum. . Deneme 2 embriyo transfer sonrasi kıbrısta idik 2 saat sonra hastaneden çıktım bi AVM var yakın yürüyerek oraya gittim alış veriş yaptım taksi geldi otele geçtim yedim içtim dinledim sabah 6 da uçağa geldim ve yine yürü yürü gezdim eve geldik 1 gün yorgunluğumu attım sonra evde yemek yap ütü yap dışarı alış veriş yap derken 6 gün oldu he bu arada bayram temizliği yaptım ufak ufak hop bi baktım halim iyi değil miden bulandı var bi şey dedim sabah hastaneye gittik kan testi ve sonuç pozitifNe güzel dedim canım benim ama mümkün olmuyo işte hep bi diken üstünde oluyo insan aslında biraz akışına bırakabilsek
Sakin olun... Birkac kez tup bebek yaptirip ta negatif olunca, yumurta rezervi az ise, 40 yasindan fazla iseniz doktor donor ile tup bebek yapilmasini oneriyor. Tup bebekte bana % 80 basari var dediler. Ama ilki olumsuz oldu. Ben de kendilerine sordum 3. tup bebekte bu basari olacak dediler. Sizin kacinci tup bebek denemeniz bilmiyorum ama 3. ye kadar denenek lazim. Relax...kızlar nolur cevap verin çok kafam karışık donasyon düşünüyorum ama bu konuda çok bi bilgim de yok siz bana yardımcı olun bu konuda
Sakin olun... Birkac kez tup bebek yaptirip ta negatif olunca, yumurta rezervi az ise, 40 yasindan fazla iseniz doktor donor ile tup bebek yapilmasini oneriyor. Tup bebekte bana % 80 basari var dediler. Ama ilki olumsuz oldu. Ben de kendilerine sordum 3. tup bebekte bu basari olacak dediler. Sizin kacinci tup bebek denemeniz bilmiyorum ama 3. ye kadar denenek lazim. Relax...