Tüp Bebek Merkezleri kibris Zehra onar sekerci hastalari var mi

Merhaba Bayanlar, Bende cok kararsızdım hangi tüp bebek merkezinde tedaviye başlamalıyım diye. Ben ve eşim yogun arastırmalarımızın sonucunda Kıbrsı Dünya Tüp Bebek Merkezinde karar kıldık. Nedeni Sürekli ilgileniyorlar, ne zaman doktor ile görüşmek istesek en kısa sürede doktor bizimle hemen iletişime geciyor. Sizde tahmin edersiniz ki merkez ve doktor secimi cok önemli. Ben bunun dısında kıbrısta birkac merkez ile daha görüştüm fakat ısınamadım Bende bir arkadasın tavsiyesi üzerine Kıbrıs Dünya Tüp Bebek merkezi ile görüştüm. İyiki de görüştük diyorum. Her konuda acık bilgi veriyorlar, olacaksa olur olmayacaksa olmayacagı bilgisini en basında söylüyorlar. Eğer henüz denemeyenler varsa birde Dünya Tüp Bebek merkezi ile görüsün derim. Allah hepimizi evlat sahibi etsin. Tüm isteyen herkes, evlat hasreti ile yanıp tutusan herkese rabbim cocuk versin.!!!!!!!!

amin arkadaşım allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. bende çok karasız kaldım ve çok araştırdım sonunda bahçecide karar kıldım. çok hasaas bi konu olduğu iiçin uzun süre karar veremedim ama zehra hanımla telefonda konuşunca o kadar güzel ve iyi açıkladıki beni bu konuda ikna eden o oldu diyebilirim dünya tatlısı bi kadın gerçekten çok ilgilendi bıkmadan sıkılmadan neyi nasıl yaptıklarını ince şnce anlattı. burayı seçmemizdeki bir diğer konuda laboratuvar çok önemli bizi secmmiz konusnda etkileyen önemli faktörlerden biride bu oldu. Allahım hepizin hakkında hayırlısnı versin. evladımıza biran önce kavuşmamızı nasip etsin. şimdi kısmetse haziranda başlıyorum. gerçekten doğru seçim yapmak çok önemli. ben iyi bi seçim yaptığıma inanıyorum ve yüksek moralle gidiyorum. inşallah kısa zamanda güzel haberlerimizi paylaşırız :)

Merhaba kızlar başlığı yeni gördüm bende bahceci kıbrısta zehra hanımın hastasıyım ve Allaha şükür ler olsun şimdi bebişimizi beklyoruz. Kesinlikle çok tatlı ve ilgili bi doktor.

geçmiş olsun canım. böyle insanlar çok gerçekten insanların zaaflarını çaresizliklerin, fırsata çevirmeye çalışan.allah a havale olsunlar. gerçekten çok çok geçmiş olsun görüp görebileceğin bu olsun. iyi seçmek gerekiyor dediğin gibi bizde çok araştırdık en iyisi olsun diye. en sonunda bahçeciye kara verdik. sen bu insanları havale et rabbim onların cezalarını verir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen oyle cnm allaha havale ettim..yapivak hicbisey yok...onumuze bakicaz artik..tecrube oldu sadece...

Geçmiş olsun canım. Böylelerine insan bile demek gelmiyor içimden. İnsanların ne umutlar ne zorluklarla geldiğini hiçe sayıp üzerinden ticaret yapıyorlar. Yazık çok yazık. Başkalarının canını yakmadan allahım cezalarını versin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşım bende zehra hanında tedaviye başlıyorum bna srecinle ilgili bilgi verebilir misin? Transfer sonucunu öğrenebildin mi? Umarım sağlıkla kucağına alirsin
Canım başlığı gorunce hemen atladim bende zehra hanimda tedaviye başlıyorum ama bnm durumum biraz farklı senin sürecin nasıl ilerledi ne kadar sürdü bizi aydinlatirsan çok sevinirim şimdiden tesekkur ederim

Merhaba arkadaşım bende zehra hanında tedaviye başlıyorum bna srecinle ilgili bilgi verebilir misin? Transfer sonucunu öğrenebildin mi? Umarım sağlıkla kucağına alirsin
Canım senin donasyonun neydi sen başladım mi nasıl gidiyor tedavi surecin

Canım senin donasyonun neydi sen başladım mi nasıl gidiyor tedavi surecin
Canım bnm esimde azoospermi var daha once tese oldu ama bisey çıkmadı o yüzden sperm donasyonu yaptiricaz eşimin yıllık izni temmuzda onu bekliyoruz ama donoru fln sectik

Canım bnm esimde azoospermi var daha once tese oldu ama bisey çıkmadı o yüzden sperm donasyonu yaptiricaz eşimin yıllık izni temmuzda onu bekliyoruz ama donoru fln sectik
Canmcok geçmiş olsun bnmde yumurta donasyonu kemoterapiden dolayı yumurta rezrvmzarar görmüş donoru nasıl sectiniz peki cnm

Canmcok geçmiş olsun bnmde yumurta donasyonu kemoterapiden dolayı yumurta rezrvmzarar görmüş donoru nasıl sectiniz peki cnm
Canım bnm ve eşimin fotolarini gönderdik kan grubu falan sonra onlar bize uygun olan!ari seçti simdi sitelerinde donor seçme yeri var grip ordan kndinde secebilirsin web sitesinden

Canım bnm ve eşimin fotolarini gönderdik kan grubu falan sonra onlar bize uygun olan!ari seçti simdi sitelerinde donor seçme yeri var grip ordan kndinde secebilirsin web sitesinden
AA çok iyiymis yaz çok tesekkur ederim cnm.. Bnm içim içimi yiyordu kime bnzer diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…