• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KIBRIS ts BALAYI ve OTEL önerileriniz?ekim2010

EsTaMania

BüyüLü BaHçeee
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2008
438
2
96
41
Tekirdağ
16 ekim2010 da ewlenıyorum inşallah..Kıbrıs dusunuyorum..fiyatlar cok pahalı deil..1.sorum pasaport gerekli mi dir?genellikle deil dioolar ama kesinlik istiyorum tabııkı..girne mı lefkoşe mı dıe sordum genenllik girne dedi..ama otel secımı veya turlarla ilgili kafam karısık..önerebilceginiz otel tatıl kötu veya yardımcı olabilcek herseyle ilgilenecek bır tur şirketi war mıdır?kaydirigubbakcemile4

öncelikle şimdiden mutluluklar canım:)
valla açıkçası kıbrısın hiçbi özelliği yok desem kumarı dışında :) ben orda işimden dolayı 45 gün kalmış biri olarak sana tavsiyem oraya gidicene yurt dışına balayı git biraz daha fazla verip ;) ama genede şöle yardımcı olyım ben merit cristal otelde kalmıştım gayet güzel bayaa büük bi otel fiatlar 90 dan aşağı olucanı sanmam...ben girne lefkoşa ve magosaya gitmş biri olarak terchim magaosa küçük sahil kasabası gibi bi yer orası çok şirin :)girne fena değil ama küçük ufacık bi caddesi var ve sonra girne bitti :) lefkoşayı es geçiyorum orası kalıncak bi yer değil zaten :) bu arada pasaport lazım değil nüfus cüzdanını verip geçersin :) umarım yardımcı olabilmişimdir :)

cok tesekkur ederim..önerdiğin otele bakıcam hemen..gidiceğim yerın birinin tavsiye etmesını istiyorum otelini yanıı..internet yorumlarına ne kadar guvenebilirim bilemiyorum..okuyorum bır kısmı cok memnun kaldıgını sölüyor bır kısmı asla gitmeyin diyor.hangisine inanayım?ama buradaki yorumlara guvenıyorum..yurt dısı prag dusunmustuk aslında önce..ama pasaport falan ugrasamııcam..hem tl gecsin hem turkce konusulsun diyenlerdenım=)

senin düşündüğün otel hangisi canım bilgim olabilir belki ya da başka merak ettiğin varsa kıbrısla alakalı belki yardımcı olurum :):) yaniii evt türkçe konşulyo ama şive farkıyla :) biz ekip olarak çok hoşumuza gitmşti türkiyeye döndümğüzde bile napannn caniiiim die konuşpuyoduk birbirmizle :):):)

ben SALAMis Bay Conti yi düşünmüştüm..fiyatı uygun ve göruntusunu begendım..sizin söylediginiz otel cok daha pahalı..bırde denıze uzak gibi geldi..benım begendıgımde de yarım pansıonmus..mesela otele dışardan içecek götürme durumum war mıdır?salams bay conti hakkında olumlu bişiler yazabilirsen degenrlendimeyi düşünüyorum..ilgilendigin için cok tesekkur ederım..

benim söyledğim otel evt oranın birazcık pahalı otellerinden ama herşey dahil aç kalmazsınız asla devamlı bişiler çıkıooo :) denize sıfır hatta kendine özel kumsalı var :) senin beyendiğin otel için bi kaç kıbrıslı arkdaşıma sordum fena değil diyolar bide şöle bişi diiym en güzel deniz girnede her ne kadar magosa daha şeker gelsede deniz konusunda girne:):)...dışardan yiyicek konusunda çantanın içine attınmı tamamdır cnm ...

Balayı için Kıbrıs'a şubatta gidenlerdeniz.Biz Mercure'de kaldık,memnun da kaldık.Gittiğimiz tur şirketi orda da bizime ilgilendi ve turlar falan düzenledi, sabah akşam arayıp (tamam ilgi iyiydi ama biraz abartıydı da) bir isteğimiz olup olmadığını, memnun kalıp kalmadığımızı an be an check ettiler :) Otel güzeldi, ama denize girişi kış ayında olduğu için denemedik zira yorumlarına bakarsanız kumsalının falan olmadığını görürsünüz, ekim demişsiniz gerçi ama biz Şubat'ta gittiğimizde ortalama 19 derece falandı ve ıstanbul'a göre epey sıcaktı, o dönemde de kumsal ve deniz arayışınız olursa belki pek size uygun gelmeyebilir.Çalışanlar ilgili ve profesyonel, yemekleri bir hayli güzel ve lezzetliydi.Sadece kış dönemi olması ve az müşterisinin olmasına rağmen herşey dahili içeren içecek servisleri tam bir faciaydı, yemeğe oturup sipariş ettiğiniz içecek yemek sonunda geliyordu.Dışardan içecek, yiyeceğe de tasalanmayın, biz dışarı çıkıp , otele 12li soda şişeleriyle bile dönmüşlük yaptık o derece yani :))Genel olarak küçük ve hatta büyük bir şehirden oraya gidiyorsanız çok ama çok küçük geleceği için yer pek de önemli değil bence.Minibüsler eşliğinde her yere ortalama maksimum bir saatte gidebileceğiniz için bence istediğiniz yerde kalabilirsiniz.Şimdiden iyi eğlenceler.

tesekkur ederım..mercure de denız yok..hoş ben denız den cok havuz tercıh ederım..kapalı havuzu da war mıydı??bır de tur şirketinin ismini wermeniz mumkun mu??hangı turu sececegıme bıle karar wermedım..

Back