- 9 Nisan 2011
- 22
- 16
- 88
- Konu Sahibi limonatammm
-
hayir canim british kibris tup bebek ekibi ayri onlarmerhaba zehra ve sibel hn şevket bey ek
ibinden mi yeni hast açmışlar
Canım evet haklısın burası güvenilir bi merkez senin doktorun kim peki ben murat beyin hastasıyım çok sevdim kendisinikizlar bu merkez guvenebilecegimiz bi yer ben burada basladim cok ilgililer her aradigimda ulasiyorum
canım benim doktorum zehra hanım tandem yapıyoruz biz hem ben hem donör hazırlanıyor hangi yumurtalar daha iiyi olursa o transfer edilecek takibimi istanbuldan yaptırıyorum bayramda transferim olacak şekilde plnladıkCanım evet haklısın burası güvenilir bi merkez senin doktorun kim peki ben murat beyin hastasıyım çok sevdim kendisini
Canım ben sperm donasyonu içincanım selam merkezden memnun kaldın mı bende bu merkezde tedaviye başladım. benim doktorumda murat bey onun hastası olan var mı?
canım selam merkezden memnun kaldın mı bende bu merkezde tedaviye başladım. benim doktorumda murat bey onun hastası olan var mı?[/QUO
Canım bende murat beyin hastasıyım çok memnunum ben kendisinden sen başladın mı tedaviye
Murat beyin soyadı bilgin canım Ekrem murat bilginMurat beyin soyadi ne?
Canım bende sperm donasyonu yapıyorum spermleri sperm bankasından alıyorlar o yüzden herşey kontrol ediliyorMurat beyin soyadı bilgin canım Ekrem murat bilgin
Tesekkürler cevap icin. Murat beyden memnunmusunuz?Murat beyin soyadı bilgin canım Ekrem murat bilgin
Hadi kolay gelsin. Stres yapma sakin ol hepcanım bende murat beyde tedavi görüyorum. çok memnunum kendisinden 5 yumurtam toplantı sperm donasyonu bizim. 5. güne giden 3 embriyom varmış. Yarın transferim olacak. Bugün kıbrısa gideceğiz transfer için
Ayy bende murat beyin hastasıyım inşallah gebe kalırsın bana da umut ışığı olursuncanım oldu transferim cumartesi orda kaldık pazar döndük şimdi evde yatarak dinleniyorum. test günü için 8 gün nasıl sabredeceğim çok merak ediyorum şimdiden o anı düşündükçe heyecana kapılıyorum
Darısı birlerinde başına canımkızlar sanırım hamileyimmmmmmm sabredemedim bir iki gün erken yaptım değerim 130 çıktı :)
Rabbim sağlıcakla versin kucağınakızlar sanırım hamileyimmmmmmm sabredemedim bir iki gün erken yaptım değerim 130 çıktı :)
Süper .gözünüz aydinkızlar sanırım hamileyimmmmmmm sabredemedim bir iki gün erken yaptım değerim 130 çıktı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?