Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalar,bizde Kıbrısda yumurta donasyonu düşünüyoruz, siz hangi merkez ve dr de yaptırdınız ve toplam ne kadar ödediniz. Belki biraz para biriktirmemiz gerekebilir. Türkiye'de 15000 tl harcadık üç tüp bebek için yazık oldu
Merhaba Donasyon yaptirdim ama sonuc negatif. keske hamile olsaydim , cocugumu dogursaydim da cocuk bana benzemeseydi. Ama maalesef kimyasal gebelik oldu . Baskasinin yumurtasi diye dusunmeyin , lutfen. O esinizin bebegi ve siz onu 9 ay karninizda tasiyacaksiniz. Baba belli anne belli. Arkadasim evlatlik edindi. Cocuk o zaman 3 yasindaydi simdi 10 yasinda arkadasim dogursaydi bu kadar ona benzemezdi. Donor secimi yapilirken anne veya babaya uygun donor seciliyor. O nedenle gonlunuzu ferah tutun. O sizin cocugunuz olacak kimsenin de bilmesi gerekmez.
ya çok üzüldüm. merak ettiğim bişey var kimyasl geblik olduğu ne zaman anlaşıldı. bana 14 martta 2 blatosist ttransfer edildi. test tarihim 27 martıı ben 22 martta kanda baktırdım b-hcg 312 çıktı 5 gün sonra yani 27 inse ise 2103,15 çıktı. çok mu yüksek? 5 nisanda ultrason randevum var keseyi görecez inş.. ve hiç belirtim yok..
ya çok üzüldüm. merak ettiğim bişey var kimyasl geblik olduğu ne zaman anlaşıldı. bana 14 martta 2 blatosist ttransfer edildi. test tarihim 27 martıı ben 22 martta kanda baktırdım b-hcg 312 çıktı 5 gün sonra yani 27 inse ise 2103,15 çıktı. çok mu yüksek? 5 nisanda ultrason randevum var keseyi görecez inş.. ve hiç belirtim yok..
gayet güzel kimyasal bir gebelik olma şansı hemen hemen yok gibi sizin şu anda belirti için henüz çok erken benim 7 haftalıkken başladı mide bulantılarım hayırlı olsun gözünüz aydın sağlıkla alın kucağınıza inşallah.
Merhabalar,bizde Kıbrısda yumurta donasyonu düşünüyoruz, siz hangi merkez ve dr de yaptırdınız ve toplam ne kadar ödediniz. Belki biraz para biriktirmemiz gerekebilir. Türkiye'de 15000 tl harcadık üç tüp bebek için yazık oldu