Tüp Bebek Merkezleri kıbrıs bahçeci tüp bebek merkezi? veya kıbrısda donasyon yaptıranlar lütfen buyursun.

KIBRISTA YUMURTA DONASYONUNU HANGİ MERKEZDE YAPTIRDINIZ. VE HAMİLE KALANLAR

• HAMİLEYİM

OY: 2 22,2%
  • HAMİLE DEĞİLİM

OY: 7 77,8%

• Ankete Katılan
    9
hasatcım çok geçmiş olsun meralin dediği gibi pes etme asla bende cok düşündğm hep acaba mı dedim ama evlat özlemi öyle bişeyki sonunda karar verdim donasyona şimdi harıl harıl merkez bakıyorum inşallah emeklerimizn sonucunuda alırım

kızlar ben tedaviye başladım. bakalım hakkımızda hayırlısı murat bey varmış bahçeci kıbrısta konuşmaları içimize sindi onunla başladık. bakalım süreç ne gösterecek.

kızlar ben yumurta donsyonu tedavisine başladım bana önerebileceğiniz tavsiye ettiğini bişeyler var mı bu işte acemiyim tecrübeli olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

hayirli olsun. doktorlar size yonlendirir. Moralinizi yuksek tutun, stres yapmayin yeterli. hayirli haberlerinizi bekliyorum.

kızlar ben yumurta donsyonu tedavisine başladım bana önerebileceğiniz tavsiye ettiğini bişeyler var mı bu işte acemiyim tecrübeli olanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim

çok teşekkür ederim moralimi yüksek tutmaya çalışıyorumda ben biraz heycanlı bi tipim bakalım nasıl olacak inşallah herşey güel olur

siz tedaviye başladınız mı aynı yaş bebişimiz olacak kimse yok mu?? :):):)

canım transferim oldu 3 gün önce şimdi evimdeyim yatıyorum dinleniyorum pazartesi günü test yapmayı planlıyorum bakalım 12 gün dayanamıycam çünkü

neseeli bende murat ekremin hastasıyım takibimide bahceci fulyada oluyorum sen transfer oldun galiba benmde haftaya transferim var

benim transferim oldu canım bugün 7. günüm transferden sonra darısı senin başına inşallah

kızlarrrrrrr çokkk mutluyummm bugün 10. günümm sonucum 285 çıktı iki gün sonra testi tekrar yapcam bakalım inşallah artar daha eşimin haberi yok :)))

kızlarrrrrrr çokkk mutluyummm bugün 10. günümm sonucum 285 çıktı iki gün sonra testi tekrar yapcam bakalım inşallah artar daha eşimin haberi yok :)))
senın adına cok sewındım bende kendımı maddı manevı toparlayıp dusunuyorum nasıp.. kondukdan snr ne ılacı verdıler sana bekleme asamasında

Merhaba arkadaşlar.Yazdıklarınızı okudum Allah hepimizin yardımcısı olsun.Ben 42 yaşındayım.5kez tüp bebek denemesi yaptık.Son tedavi sonucunu da bugün öğrendim.Yine embriyo çöpe gitti.Zaten 2taneydi.Erken menopoz dediler.Kendi yumurtamla çok düşük hamile kalma ihtimali.Doktor hep donör önerdi.Ama ben birtürlü bu fikre sıcak bakamıyorum.Başkasının yumurtasını almak ,aklım almıyor.Kafamda birtürlü otutturamıyorum.Bana fikri verebilirmisiniz ?

canım valla o kadar sene özlem çekince hiç aklına gelmiyor başkasının çocuğu falan şuan hamileyim iyiki denemişim diyorum

Canım hamile kalmişin allah bizede nasip eder isallah süreç nasıl anlatabilirmisin kaç embriyo konuldu daha öncesinde Rahime bakıyorlar mi cevap verirsen çok sevinirim

Bende ramazandan sonra başlayacağım 5 sene önce savaş özyigitte yaptırdım sonuç negatifti şimdi hit de karar kıldık hakkımızda hayırlısı olsun bende 21 yaşında menopoza girdim sebep belli değil yine de geçen sene 2 kez denedim ama bir tane yumurta çıktı o da büyümedi.

kızlar allah dileyen herkese nasip etsin çok güzel bir aydayız hepimiz birbirimize dua edelim hakkımızda hayırlısını versin allahım

kızlar ben nazara cok inanırım o yüzden sonucumu yazmamıştım. bende hamileyimmmmmmmmmmmm:halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay::halay:

X