ki ayakli kopegin inanilmaz azmi,,

E

Elis

Ziyaretçi
gp396067.jpg

gp396068.jpg

Doğduğunda 3 ayağı olan ancak gelişme bozukluğu nedeniyle ön ayağını da kaybeden bu sevimli köpek,kendini toparlaması için sahibi Jude Stringfellow tarafından tıpkı bir bebek gibi büyütülmüş Köpeği kendi yatağında yatırıp ona sevgi ve güven aşılamayı başaran Jude, köpeğin ismini de güven anlamına gelen 'Faith' koyduklarını belirtiyor Jude, köpeğe önce korkmadan sıçramayı sonra da iki ayak üzerinde adeta insan gibi yürümeyi öğretmiş Faith şimdi sevimli hareketleriyle hem ayakta kalmayı hem de ailenin bir ferdi ve neşe kaynağı olmayı başardı

Çok muhteşem bişey çok tatlı ya.....

ayy kıyamam yaaa pekde güzell..sahibinede bravo walla:lepi:

Başlık eksik..
"ıki ayaklı köpeğin inanılmaz azmi ve gerçek hayvan sevgisi" olmalıydı bana göre..
Helal olsun Jude'a.. Faith'e bu azmi veren Jude'un yüreğindeki gerçek hayvanseverliği..
Oley be!
Çok küçük bir kısmı da olsa, dünyanın bir bölümü hala yaşanılası.. :lepi:

ayyyyyyy çok tatlı yaaa kıyamam yavrummm yaaaaa .. annem bunu görsee var ya içi gider içiiiii !!! helal olsunn kadınaa vallaa büyük sevaba girmiştir benceeee......

harika bişey bu yaa sahibindede Allah razı olsun valla ama bunun türk olmadığı belli bizim burda olsa dönüp bakmazlar bile senağlama

ay cnm ya....helal olsun o kadına vallah

helal olsun kadına valla bizde olsa anında öldürürlerdi o hayvancığı...
bence o kadını tüm dünyaya tanıtmak lazım..

ya ağlamaktan warya çok etkilendim nasılda mutlu dili bi karış dışarda ya canım benim ya helal walla sahibine

cok duyguladim ya süper bisey hayvan severlik isde budur ve o köpegin azmide keske kimi insanlardada olsa
süper bi paylasim tskler canima.s.

inanılmaz bi görüntü kurban olduğum rabbim sen nelere kadirsin sahibinede helal olsun

:asigim: gerçek hayvan sevgisi; işte bu!!!

X