- Konu Sahibi eessmmeerrr
-
SELAMUNALEYKUM arkadaslar , ben Rabia , hollandada yasıyorum..
size kendi hikayemi anlatmak istiyorum eger icimde tutarsam patlayacam cok kotu durumdayim hikayelerimi nasil anlatacagimi bilmiyorum elim kolum baglandi eger sorulariniz varsa lutfen sorun yanlisim felan oldugunda soyleyin ,, belki yazacaklarim uzun olabilir ama ne olur vaktinizi ayirin bana ne olur akil verin bana dayanamiyorum neyse ben eniyisi hikayelerime basliyim;
2007 yaz aylarinda kayserideydim koyumde ozaman 14 yasindaydim.. annemin kuzinesinin bi oglu var E. 20yasındaydı ozaman simdi 22, guzel yakısıklı cekici yani E.yi fark etmemem mumkun degildi dayısına harmanda felan calısıyodu benim annemle E.nin annesi amca kızları. ama ben E.yi ve annesi daha yeni tanımaya baslıyodum onceden hic gormedim hic konusmadım.. oglan kendini fark ettirmek icin bana herseyi yapıyordu ama ben yuz vermiyodum kendisi atesparcası diye anılıyo , cok calıskan tuttugunu koparan biri oldugu icin :) ve E. devam ediyo kendini bana farkettirmek icin , ben fark ediyorum ama bisey yapamıyorum neyse oyle geciyo yaz tatili sonra iste nasıl oluyosa annem galiba kuzinesiyle(E.nin annesiyle) telde konusurken E. anneme msnini veriyo Rabıa eklesin diye.. bende ekledim havadan sudan konusuyozz o bana kuzen diyo bende ona kuzen diyom sonra 2008de trye gidecektik planlar yapmıstık ,, cocuk annemle beni gezdirecekti kayseriyi fln gezecektik ama nasip olmadı trye gitmek bi sene daha bekledim .. 2009da bu yaz koye gittik, gittikten 2 hafta sonra E.gil koye geldi .. E. beni gordukce fenalasıyodu gozlerini felan kacırıyodu cocuk benimle zar zor konusuyodu bi sorusu oldumu konusuyodu , sonra bi gun dayısıgile gittim annemle onlarda ordaydılar hep birlikte piknik yapacaktık annem pasta fln yapmıstı mutfaga girdik koydu annem pastayı dezgaha , E.pastanın basına usustu bu benim en sevdigim pasta diyerekten biraz aldı tadına baktı baktı ben yemiyom sordu ki yesene cok guzel olmus bende hayır saol dedim bu inat etti ben dısarı cıktım bi zamandan sonra ben mutfaga girecektim o anda o cıkıyodu mutfaktan yan yana geldik kapının esiginde bana dedi ki al ye kimse gormeden cok guzel olmus fln bende yok sagol dedim, cocuk benim gozume girmek icin neler yaptı neler suan anlatamıyom cok okumak zorunda kalırsınız diye ama yorumunuzda devam et derseniz tmm devam derim :)) neyse ben koyde onların yanında cok sessizdim boyle hanım hanımcık flnn bu cocuk devam etti ama cogu hosuma gidiyodu ama hicbisey diyemiyodum neyse E.gil koyde 1 hafta fln kaldı sonra gittiler evlerine :)) gitti ama yoklugunu aratmıyodu azkalsın her aksam arıyodu anneannemgilin evini napıyonuz fln diye nezaman kayseriye gidiyoz fln diye ama bu sene gene gidemedim!!! trden geldikten bi kac hafta sonra E. basladı bana sitem etmeye bu yaz yasadıklarımızı anlattı diyo zaten o pastayı yemedin icime dert oldu cocuk bana diyoki ben seni cok seviyorum seni bekliyecem seneye insAllah gezecegiz arabada alacam diyo kimseyi takmayız insAllah kayseriyi fln gezeriz gibisine cocuk bu tarihe kadar bana yalvarıyo bana evet de bana evet de neolur seni bekleyecem sen oteki insanlara bakma dedikodu edenlere bakma sen benim rabıamsın fln diyo sen benim canımsın boyle seyler ama benden hic bisey duyamadı ben ona hayır diyorum olmaz diyorum sonumuz kotu olup ayrılınca ailelerde bozulur uzulur bizde yanarız biteriz gibisinee diyoki bana baska sevdiginmi var baskası mı var ben hayır diyorum yok diyorum E. daha devam ediyo inat ediyo seni seviyorum fln gibisine cocuk bana kafayı takmıss seni silerim diyom konusma sus cıvıtma diyom tmm tmm dinliyo sonra gene baslıyo ne yapacagımı ne diyecegimi bilmiyorum artık boyle devam ediyo iste
AMA AMA AMA AMA AMA AMA
sene 2007 - koyden geldikten sonra NL ;
trden geleli 2 ay fln olmustu, facebook gibi bi siteye uye oldum isimler baska memleketler baska hepsi uydurma genel bilgilerde , orda malatyalı diye geciyodu
ve bi baktım biri slm yazdı bende a.s yazdım nassın flnn tanıstık o baska isim kullanmıs ben baska isim kullandım benim yas felan hep uydurma yalan sonra o isme sehre gore msn yaptım o mu msnini vermisti ben mi herneyse o msne ekledim diyelim,, konustuk fln ALLAH'ın gunu konusuyoduk sonra baktım bu cocuk efendi durust dedimki sana bisey soyleyecem oda dediki bende sana bisey soyleyecem ben dedimki benim ismim ..... degil malatyalıda degilim fln oda dedi benimde ismim .... degil dogma buyume malatyalıyım ama dedi sonra kendi msnimi verdim konustuk :) cok efendi birisi cok durust agır baslı 40 olcup 1 bicen calıskan :) C. webcam fln acıyodu ama ben acmıyodum beni (2008)2nci ayın sonuna kadar goremedi sonra okulda msne girdigimde fln konusuyoduk evde fln C. bana oyle bisey soylediki ben accayip kotu oldum fenalastım hic basıma gelmemisti , simdi aksam msndeyiz ikimizde C. msne cıkıp giriyo cıkıp giriyo sonra konusmaya basladık bu pattan eski kullandıgı ismiyle dediki seni seviyorum dedi ama bi programla masus ben yazmıs oldum ama altta yazıyoki bu kisi size ileti yazıyo fln gibisine ben o yazıyı okudum kendimi kontrol etmeye basladım ben mi yazdım diye sonra fenalasmaya basladım ben hic alıskın degilim sonra ben C.ye bi kac laf ettim kendimi biraz toparladıktan sonra gene bi kac laf ettim dedim bisey soylemek istiyosan mertce soyleyebilirdin niye oyle seylerin arkasına saklanıyonki fln gibisine bu kac defa ozur diledi fln sonra ben bunla az buz konusmaya basladım aralıklı fln, sonra C. bana sevdalanmıs bana ferdi sarkılarıyla gonderme yapıyo ferdi sarkılarını gonderiyo sarkı sozlerini fln gonderiyo nickine bile yazıyodu bende onu seviyodum ama korkuyodum C.yi hayatımda hic gormedim sonumuz ne olur fln gibisine dedim orda birsuru kız var ordan bul dedim uni.yede gideceksin dedim ordan bul falan filan C. yok istemiyom onları dedi , kı$ zamanı C. resim cekilmis bi duvara yaslanmıs duvarın ustune karla ismini yazmıs isminin icinde R harfi gectigi icin R'nin altında durmus bende dedim ne o R'yi kafanın ustune almısın fln niye neden sebep fln cocuk bilmeceli sozler kullanıyodu cogunlukla cok efendi durust bi cocuk ya halen aklımdan cıkmıyo sonra aramız bozuldu ; C. baska bi siteye uye olmus bende o siteye uye oldum birbirimizle konusmuyoruz , ben ark. ekledim abi kardes gecinip gidiyoz sonra C. bana geri gelmeyi gurur ediyo diye bende bu sene trye gitmeden ark.sını silmeye karar verdim msj attım abim $oyle boyle fln diye Kayseriye gidiyom basını sisirdim kusura bakma hakkını helal et fln gibisine .. cevap yazmıs ama o cevaba tekrar bi cevap yazmadım Kayseriden geldikten 1 ay sonra (galiba) fln benim kankimle konusmus (kankim ortak arkadasımızdı ozaman) kankime demiski Rabıa zaten yok ortalıkta beni sildi ben ona naptım fln gibisine geri ekledim fln demis bende galiba aksammı ertesi gunmu ark. teklifi kabul ettim dedim abim senin kafanı agırıtıyom sisiriyom diye silmistim sen heralde gene kafanının sismesini istiyon fln diye yazdım oda yok kardesim fln diye cevap vermis [[ DOGRUSU BU OLAY BENI 2 ARADA BI DEREDE BIRAKIYO NEDEN DERSENIZ EGER C. BENI SEVMESEYDI BENI UNUTMUS OLSAYDI OZAMAN BEN KAYSERIYE GITMEDEN ARKADASINI SILDIGIMDE DERDIKI AMAANN BOSVER KURTULDUK GERIDE EKLEMEDE BISEYDE GONDERME FLN GIBISINE AMA OYLE OLMADI DEMEKKI BI UMUT UMIT VAR BANA KALIRSA GERI GELECEK INSALLAH GELIR ONU COK OZLEDIM AMA OTEKI YANDA E. VAR NE YAPACAGIMI SASIRDIM COK KOTU OLDU BU OLAYLARR NE OLUR BANA AKIL VERIN NEOLUR YORUMLARINIZDAN BENI MAHRUM BIRAKMAYIN NEOLUR YORUMLARINIZI BEKLIYORUM OKUYANLARADA OKUMAYANLARADA TESEKKUR EDERIM. ALLAH YAR VE YARDIMCINIZ OLSUN KENDINIZE IYI BAKIN a.s.:gitme:CADIARZU:bbo::1no2: :teselli::s m_confused::uhm::a015:]]
size kendi hikayemi anlatmak istiyorum eger icimde tutarsam patlayacam cok kotu durumdayim
2007 yaz aylarinda kayserideydim koyumde ozaman 14 yasindaydim.. annemin kuzinesinin bi oglu var E. 20yasındaydı ozaman simdi 22, guzel yakısıklı cekici yani E.yi fark etmemem mumkun degildi dayısına harmanda felan calısıyodu benim annemle E.nin annesi amca kızları. ama ben E.yi ve annesi daha yeni tanımaya baslıyodum onceden hic gormedim hic konusmadım.. oglan kendini fark ettirmek icin bana herseyi yapıyordu ama ben yuz vermiyodum kendisi atesparcası diye anılıyo , cok calıskan tuttugunu koparan biri oldugu icin :) ve E. devam ediyo kendini bana farkettirmek icin , ben fark ediyorum ama bisey yapamıyorum neyse oyle geciyo yaz tatili sonra iste nasıl oluyosa annem galiba kuzinesiyle(E.nin annesiyle) telde konusurken E. anneme msnini veriyo Rabıa eklesin diye.. bende ekledim havadan sudan konusuyozz o bana kuzen diyo bende ona kuzen diyom sonra 2008de trye gidecektik planlar yapmıstık ,, cocuk annemle beni gezdirecekti kayseriyi fln gezecektik ama nasip olmadı trye gitmek bi sene daha bekledim .. 2009da bu yaz koye gittik, gittikten 2 hafta sonra E.gil koye geldi .. E. beni gordukce fenalasıyodu gozlerini felan kacırıyodu cocuk benimle zar zor konusuyodu bi sorusu oldumu konusuyodu , sonra bi gun dayısıgile gittim annemle onlarda ordaydılar hep birlikte piknik yapacaktık
AMA AMA AMA AMA AMA AMA
sene 2007 - koyden geldikten sonra NL ;
trden geleli 2 ay fln olmustu, facebook gibi bi siteye uye oldum isimler baska memleketler baska hepsi uydurma
ve bi baktım biri slm yazdı bende a.s yazdım nassın flnn tanıstık o baska isim kullanmıs ben baska isim kullandım benim yas felan hep uydurma yalan
Son düzenleyen: Moderatör: