• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KFC'de skandal: Dışkı bulundu, şirket açıklama yaptı

nameaver

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Mart 2016
11.339
48.952
598
KFC'de skandal: Dışkı bulundu, şirket açıklama yaptı
Dünya, ABD'li dev fast food zinciri KFC'de yaşandığı iddia edilen hijyen skandalını konuşuyor.
25 Nisan 2016 Pazartesi - cumhuriyet.com.tr
15.jpg

İngiliz yayın kuruluşu BBC'de yayınlanan 'Rip Off Britain' isimli programda, tavuk ürünleri satan dev fast food zinciri KFC'nin Birmingham'daki bir şubesinde kullanılan buzlarda, 'dışkı kalıntıları' olduğu iddia edildi.

Hijyene yönelik araştırmaların yayınlandığı program bu iddiasını, Leeds Beckett Üniversitesi'nde yaptırdığı analiz sonuçlarına dayandırdı. Program için sonuçları değerlendiren Dr. Margarita Gomez Escalada,"Buzlarda yüksek oranda bakteri bulduk"açıklamasını yaptı. Buzlarda tespit edilen dışkı organizmalarının ya buzun yapıldığı suda ya da buzun kendisinde bir kirlenme olduğunu ortaya koyduğunu söyleyen Escalada, "Bu da buzun tüketilmesiyle hastalık kapma riskini artıyor" diye konuştu.

16.jpg

KFC'DEN AÇIKLAMA: DERHAL İNCELEME BAŞLATIYORUZ

Türkiye'de de şubeleri bulunan KFC, söz konusu araştırma sonuçlarının BBC'de yayınlanması üzerine bir açıklama yaptı. Şirket, bulgular hakkında "derhal inceleme başlatıldığını" duyurdu.

http://www.cumhuriyet.com.tr/m/habe...al__Diski_bulundu__sirket_aciklama_yapti.html

offf bu ne ya? Kurumsallaşmış firmalardan bunları duyarken, diğer firmalara nasıl güveneceğiz?

Bu tarz haberler çıksa bile kardeşlerim hala gidip yiyor ya ne diyim:confused: afiyet olsun bal şeker olsun lop lop et olsun:KK45:

Hayatımda 1 defa arkadaş zoruyla yedim o yüzden rahatım:KK70:O yediğimde bişey yoktur umarım:KK70::KK70:

Bu ürünün markasından hiç birşey yemedim olumsuz şeyler okuduğumdan uzak durdum , bu gıda tamamen kimyasal doğal birşey yok ,
en iyisi adana kebap

Muadillerinden de yemediğim için beni endişelendirecek bir durum yok. :KK51: Dışarıdan aldığım tek hazır yemek, salata.

Back