KFC`den Yenilebilir Oje

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
KFC Hong Kong, yalnızca 1 Nisan şakası olabilecek nitelikte bir projeyi hayata geçirdi.

1526549047572b20b7315144.45583864_n.jpg

1 Nisan ve beraberinde getirdiği şakalar geride kalalı 1 ay oldu ama KFC Hong Kong, klasikleşen “Finger Lickin’ Good” (Parmak Yalatan Tat) söylemine sadık kalarak -ilk bakışta her ne kadar biraz iğrenç gelse de- yenilebilen 2 oje tasarladığını duyurdu.

1687815791572b1db8ce3b42.12484845.jpg

Kampanya kapsamında Ogilvy & Matter’la ve McCormick’in yiyecek teknolojisi uzmanlarıyla çalışan KFC, 11 baharatın karışımıyla hazırlanan gizli ve markanın en çok tercih edilen Orijinal, ve Acılı-Baharatlı tarifiyle tamamen doğal malzemelerden, kırmızı ve pastel tonda 2 oje hazırladı.

477687037572b1d65e8ff86.16127596.jpg

KFC’nin sattığı tavukların tadındaki ojeler, tırnaklara sürüldükten sonra normal ojeler gibi kuruyor. Gerçek anlamda parmak yalatan eşi benzeri görülmemiş ojeler, kurudukları zaman bile KFC lezzetini tırnaklarda tutabilmesi ve aynı zamanda diğer ojeler gibi parlak görünmesi için tasarlandı. Kampanyayla birlikte, Hong Kong’daki KFC hayranlarının, markaya karşı duydukları heyecan artırılmak istendi.

1971324299572b1dd1136154.97441131.jpg

Yalnızca bir espri konusu olmakla kalmayıp gerçeğe dönüşen proje için etkileyici oje şişeleri tasarlandı. Şık kutulara konan ojeler, KFC tarafından sosyal medyada son haftalarda yayınlanan tanıtımlarla birlikte duyuruldu.

1842356503572b1de92c2912.58394985.jpg

Ojelerin tanıtımı için bir de çevrimiçi müzik videosu yayınlayan marka, Hong Kongluları seri üretime geçirilecek en lezzetli KFC ojeyi belirleye davet etti.

http://bigumigu.com/haber/kfc-den-gercek-anlamda-parmak-yedirten-tadlar/

kfc ve oje ne alaka? tavuklara mı sürecekler dedim başlığı görünce :KK53:

Bende kfc diye oje markasımı varmış benim bildiğim kfc tavukcu dedim :KK70:

bu arkadaşlarda yemek sonrası parmakları yalama adeti varmış, o yüzden bu ojeleri çıkarmış kfc de, halbuse bizim gibi ıslak mendil kullanın demi temiz temiz:KK70::KK70::KK70:

bu arkadaşlarda yemek sonrası parmakları yalama adeti varmış, o yüzden bu ojeleri çıkarmış kfc de, halbuse bizim gibi ıslak mendil kullanın demi temiz temiz:KK70::KK70::KK70:
vallahi ıslak mendil fikri daha temiz geldi :KK70:
off aklıma geldi uzun tırnak varsa arasına kim bilir ne mikroplar girmiştir ojeyle beraber onları da yerler:kusmuk:
bir de hiç üşenmiyorlar mı bazen ben normal ojeyi tırnağıma sürmeye üşeniyorum bunlar ojeyi sürüp sürüp yemeye üşenmiyor:işsiz:

Biz ıslak mendil mi kullanıyormuşuz:KK70:
Islak mendilel sadece el silinmez, ziyan etmemek lazım:kahve: önce yüz, eller, peşinden masa sehpa, telefon, en son ayakkabıyla mendili buluşturur ve sonrasında yere atarız:KK70:

Biz ıslak mendil mi kullanıyormuşuz:KK70:
Islak mendilel sadece el silinmez, ziyan etmemek lazım:kahve: önce yüz, eller, peşinden masa sehpa, telefon, en son ayakkabıyla mendili buluşturur ve sonrasında yere atarız:KK70:

yok canım fast food sonrası işte, tr deki kfc lerde ıslak mendil var galiba, hong kong kfc de yok demekki:KK48:

tavuklu fast food ta favorim popeyes:KK53:

Back