Kezzaplı saldırgan teyzenin eşi çıktı

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.297
42.836
Ataşehir’deki lüks restoranda küçük Y.K.’nın üzerine kezzap atan saldırganın, çocuğun teyzesinin eşi olduğu ortaya çıktı. Bilgisayar mühendisi olan C.A. polis tarafından gözaltına alındı
Sitene Ekle
kezzapli-saldirgan-teyzenin-esi-cikti-6198972.Jpeg

Musa Kesler-Haber Merkezi

Ataşehir’deki Develi Restoran’da 3.5 yaşındaki Y.K.’ya yapılan kezzaplı saldırının faili olduğu iddia edilen bilgisayar mühendisi C.A. gözaltına alındı. Zanlının, küçük çocuğun teyzesinin kocası olduğu ortaya çıktı. Avukat Işıl G. ile Dr. Cenk K. Cumartesi akşamı, oğulları Y.K. ve yakınları ile birlikte Ataşehir’deki ünlü kebapçıya gitti. Kısa bir süre önce boşandıkları öğrenilen Cenk K. ve Işıl G. çocuklarını birinci katta bulunan Oyun parkına bıraktı.

Üzerlerine fırlatıp kaçtı
Kendileri ise yemek için ikinci kata çıktı. İlerleyen saatlerde 35-40 yaşlarında bir şahıs restorana girerek oyun alanına çıktı ve yanında getirdiği kimyasal maddeyi çocukların üzerine fırlattı. Ardından da kaçtı. Yüzüne kimyasal madde isabet eden Y.K. hemen hastaneye kaldırıldı.

Gözünden yaralanan çocuk tedavi altına alındı. Elbise ve ayakkabılarında yanıklar oluşan diğer çocuklar E.E. ile B.Ö. tedavilerinin ardından taburcu edildi. Olay anında kameraların bakımda olduğu için çekim yapmadığı iddiaları ortaya atıldı. Küçük Y.K.’nın teyzesi de, kimse ile bir husumetleri olmadığını, çocuğun ameliyat olduğunu anlattı.
Saldırıya uğrayan çocuğun ailesinin avukatları ise önceki gün saldırganın “tanıdık” olduğunu açıkladı. Soruşturma başlatan polis ise olayın faili olduğu iddia edilen C.A.’yı gözaltına aldı.

Kıskandığı için yapmış
Şüpheli C.A.’nın, küçük çocuğun teyzesinin kocası olduğu ortaya çıktı. Emniyet’te gözaltında bulunan C.A. yapılan ilk sorgusunda suçunu itiraf etti. Şüpheli C.A.’nın, polise, eşinin ablasının oğlu olan minik Y.K.’yi “aile içinde aşırı ilgi gösterildiği” için kıskandığını, olayı bunun için yaptığını söylediği öğrenildi. Ancak C.A.’nın sürekli çelişkili ifadeler verdiği, sorgusunun devam ettiği belirtildi. C.A.’nın sosyal medya hesabında Y.K. ve Y.K.’nın ailesiyle çekilmiş çok sayıda fotoğrafı da yer alıyor. Polis olayın arkasındaki sebepleri çözmeye çalışıyor. Aileden ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Restorana geri gelmiş
Bir görgü tanığı olayı, “O akşam oyun odasında yetişkin yabancı biri, 3.5 yaşındaki bir çocuğun üstüne karton bardak ile saf asit döktü. Etrafa saçılan asit ile orada bulunan bütün çocukların çorapları yırtıldı, ayakları yandı ve o kızın canının yanması ile dokunduğu herkesin üstü, pantolonu, eli parçalandı ve yandı” diye anlattı.

Olay sırasında restoranda olan bazı görgü tanıkları da C.A.’nın yüzü yanan çocuğun yakınları tarafından hastaneye kaldırılmasından bir süre sonra C.A.’nın restoranın önüne gelerek geride kalan akrabalarını evlerine bırakmak için aracına aldığını iddia etti.

Çocuk ve anneye hastanede koruma
Ataşehir’deki Develi Restoran’da oyun odasına atılan asitle yüzü yanan 3.5 yaşındaki Y.K. ve annesinin bulunduğu hastanede güvenlik önlemi alınması dikkat çekerken, saldırganın hedefinin ise küçük çocuk olduğu tespit edildi. Polis, restoranın kamera sistemine dışarıdan müdahale edildiği iddiasını da araştırıyor.

Ataşehir’de 17 Ekim Cumartesi akşamı ünlü kebap restoranı Develi’nin oyun odasına giren bir kişinin, karton bardakta getirdiği asidi atması sonrası yüzünde yanıklar oluşan 3.5 yaşındaki Y.K.’nın tedavisi Dr. Lütfi Kırdar Kartal eğitim ve Araştırma Hastanesi Göz Hastalıkları Kliniği’nde sürüyor. Minik çocuğun annesiyle birlikte kaldığı odanın kapısında dün 2 özel güvenlikçi vardı.

Y.K.’nın arabası da patlamış
Gün boyunca oda kapısında nöbet tutan güvenlik görevlileri, kimlik sorgusunun ardından refakatçıları içeriye aldı. Sabah saatlerinde bir operasyon geçirdiği öğrenilen minik çocuğu, annesi avukat Işıl G. bir an olsun yalnız bırakmadı.

Restoranın güvenlik kamera sistemine dışarıdan bir müdahale yapıldığını tespit eden polis ekipleri, restoran yetkililerinin haberi olmadan dışarıdan müdahale ile olay sırasında çekilen görüntülerin silinme ihtimaline karşılık kayıtların kaydedildiği bilgisayarı incelemeye aldı.
Şüphelinin saldırı esnasında doğruca küçük çocuğa yöneldiği, diğer çocukların sıçrayan maddeden zarar gördükleri öğrenildi. Bu arada minik Y.K.’nın, daha önce de evinde uzaktan kumandalı oyuncak arabasının patladığı ve yaralandığı öğrenildi. ÇİĞDEM YILMAZ İstanbul
http://www.milliyet.com.tr/kezzapli-saldirgan-teyzenin-esi-gundem-2136472/

enişteye bak, 3 yaşındaki çocuğu mu kıskanmış şimdi, çocuğun teyzesi ne yapacak acaba?

Hasta diyeceğim ama bu hastalık değil. Resmen canilik. Ne ara bu kadar çıldırdık biz yahu?

Çocuk ya çocuk 3 yaşında.

Pis herif.

Kendisininde aynı yaşlarda çocuğu varmış ve ona daha az ilgi var diye yapmış. Nasıl bir caniliktir bu
http://www.hurriyet.com.tr/asitli-saldirgan-yakalandi-ve-bakin-kim-cikti-40004743
'

'AMACIM KÜÇÜK DÜŞÜRMEKTİ'

C.A., dün akşam iş çıkışı geldiği Çekmeköy’deki evinde gözaltına alındı. C.A.’nın polise şunları anlattığı iddia edildi:

“Aynı yaşlarda çocuğum var. Aile hep ilgiyi Y.K.’ya gösteriyordu. Bende kıskançlık oldu. Evden içinde boya olduğunu sandığım spreyi aldım. İçinde asit olduğunu bilmiyordum. Amacım yüzüne sıkıp onu maskara etmek, küçük düşürmekti. Zarar vermek istememiştim."

“Aynı yaşlarda çocuğum var. Aile hep ilgiyi Y.K.’ya gösteriyordu. Bende kıskançlık oldu. Evden içinde boya olduğunu sandığım spreyi aldım. İçinde asit olduğunu bilmiyordum. Amacım yüzüne sıkıp onu maskara etmek, küçük düşürmekti. Zarar vermek istememiştim."

hiç inandırıcı gelmedi, mühendis adam nasıl o maddenin içeriğini bilmez

Allah cezasini versin, cocuk buyuk ihtimal bir daha goremeyecek.

Bu ne ya? Karikaturde dayisiyla evlenmek isteyen erkek yegene gulerken, yegenini kiskanan eniste neyin kafasi?

Allah korusun evlatlarimizi bu manyaklardan.

hiç inandırıcı gelmedi, mühendis adam nasıl o maddenin içeriğini bilmez
Zaten görgü tanıkları bardaktaki bir maddeyi attıklarını söylemişler. Nasıl olsa yakında gerçekler çıkar ortaya yazık olan küçücük bir çocuğa oldu.

Bosanacak bosanmali psikopatla evli kalmaz herhalde.

umarım öyle olur, bi de kendilerininde o yaşlarda çocuğu varmış, insan nasıl kıyar, onunda yiğeni sayılır, gerçi ben bu kıskanma mevzuuna da inanmadım, anne babasıyla bi alıp veremediği vardı herhalde, en çok nasıl acı veririm diye düşündü sanırım

Kendisininde aynı yaşlarda çocuğu varmış ve ona daha az ilgi var diye yapmış. Nasıl bir caniliktir bu
http://www.hurriyet.com.tr/asitli-saldirgan-yakalandi-ve-bakin-kim-cikti-40004743
'

'AMACIM KÜÇÜK DÜŞÜRMEKTİ'

C.A., dün akşam iş çıkışı geldiği Çekmeköy’deki evinde gözaltına alındı. C.A.’nın polise şunları anlattığı iddia edildi:

Hey Allah'im ya. Adama bak. Diplomasina baksinlar omda mi sahte. Offf hem psikopat hem salak

umarım öyle olur, bi de kendilerininde o yaşlarda çocuğu varmış, insan nasıl kıyar, onunda yiğeni sayılır, gerçi ben bu kıskanma mevzuuna da inanmadım, anne babasıyla bi alıp veremediği vardı herhalde, en çok nasıl acı veririm diye düşündü sanırım
Hakli olabilirsin:KK43: vicdan yok demek ki

Resmen korku filmlerindeki psikopatlar gibi:KK57:
Allah belanı versin ,manyak ruh hastası.

Bana kalırsa başka bir şey var.
Dışardan müdahaleyle güvenlik kameralarını bozacak kadar zeki bir adam. Olayı saptırıyor.
Aklıma tek taraflı aşk ya da alacak verecek davaları geliyor ya du bakalım bekleyip görücez.

Bana kalırsa başka bir şey var.
Dışardan müdahaleyle güvenlik kameralarını bozacak kadar zeki bir adam. Olayı saptırıyor.
Aklıma tek taraflı aşk ya da alacak verecek davaları geliyor ya du bakalım bekleyip görücez.

ben de meselenin para olduğunu düşündüm

manyaklık bu.
resmen manyaklık.

öyle koca da olmaz olsun.
o teyzenin yerinde olsam kendi ellerimle parçalardım o adamı.

Teyze birde hiç bir düşmanımız yok falandiye açıklamıştı. Düşman bildiğin yanındaymış işte..

X