- 4 Mayıs 2012
- 2.967
- 2.001
- 133
En doğru kararı vermiş olursun kızlara katılıyorum gelinlik gerçekten hiç olmamış model de çok kötüArkadaşlar konuyla ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yarın gidicem gelinlikçiye düzelttirmeye çalışıcam. En kötü ihtimal paramı yakıcam. En son telefon konuşmamda kumaşların kesildi ve başlandı. Bu modelden vazgeçemezsin dediler. Eteği toplama yapabiliriz dediler. Yarın detayları konuşucam içime sinecek şekilde düzeltilmesi varsa olacak yoksa paramı yakıcam. Hayatımda bir kere yaşıyacağım bu özel an için bunu yapıcam. Yakılan o 500 tl de düğünümün arifesinde eşimle benim başımın gözümün sadakası olsun. Ne yapalım..
Arkadaşlar konuyla ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yarın gidicem gelinlikçiye düzelttirmeye çalışıcam. En kötü ihtimal paramı yakıcam. En son telefon konuşmamda kumaşların kesildi ve başlandı. Bu modelden vazgeçemezsin dediler. Eteği toplama yapabiliriz dediler. Yarın detayları konuşucam içime sinecek şekilde düzeltilmesi varsa olacak yoksa paramı yakıcam. Hayatımda bir kere yaşıyacağım bu özel an için bunu yapıcam. Yakılan o 500 tl de düğünümün arifesinde eşimle benim başımın gözümün sadakası olsun. Ne yapalım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?