Gelinlik Modelleri KEVOK'un seçtiği gelinlik.. Yorumlarınıza ihityacım var kızlar...

canım bence sen beğendiysen herkesin zevkıyle hareket edemezsin sonuçta kendin içine sinerek bu demişin emin ol en güzel gelinde sen olcaksın herks beğenmeyeblir tabikide zevk senin seçim senin sen işte bu demişin dikime başlanmış gelinliğinden soğuma canım eminim sende benim gibi şevkin kırlmıştır yorumlara sadce etek ksımını değiştirdim ama kendi kararım tamamen kmseden etkilenmedim sen aşık ol gelinliğine severek giy sonçta sen giyiceksin senin en özel günün kursağında bırakma bu özel kıyafeti ve gününü devamlı keşke diye düşünme hep sade modelleri öeneriyorlar ama sadeyıde ben beğenmıorum mesala zevk,sevgi meselesi tmamen bu güle güle giy canım takma bu kadar kafana

Arkadaşlar konuyla ilgilendiğiniz için hepinize çok teşekkür ederim. Yarın gidicem gelinlikçiye düzelttirmeye çalışıcam. En kötü ihtimal paramı yakıcam. En son telefon konuşmamda kumaşların kesildi ve başlandı. Bu modelden vazgeçemezsin dediler. Eteği toplama yapabiliriz dediler. Yarın detayları konuşucam içime sinecek şekilde düzeltilmesi varsa olacak yoksa paramı yakıcam. Hayatımda bir kere yaşıyacağım bu özel an için bunu yapıcam. Yakılan o 500 tl de düğünümün arifesinde eşimle benim başımın gözümün sadakası olsun. Ne yapalım..

En doğru kararı vermiş olursun kızlara katılıyorum gelinlik gerçekten hiç olmamış model de çok kötü

ya açıkçası bana yalan söylüyorlar gibi geldi bir günde kumaş kesmezler normalde. sen hemen bir hafta sonra almak istiyorum dediysen ayrı da genelde teslim tarihinden bir hafta önce başlıyorlar dikime. bakalım inşallah olumlu konuşurlar da paran da yanmaz hayırlısı olsun bol şans

Gelinlikçiniz siz onlara iş cıkarmayın dıye yalan soyluyor bence ..
Ne kaporanızı yakın nede gelınlıgınızden olun , Arka fondaki 2 gelınlık sızın suan uzerınızde olan gelınlıkten cok cok daha güzel , gelınlıkcide ısrarla modelden vazgectıgınızı soyleyın.
Hemen pes etmeyın bıraz sert durun ki sizi ezmeye calısmasınlar.
Buradakı bırcok arkadasın da tavsıyelerıyle guzel bır gelınlık alacaksınızdır inş.

Ben pek beğenmedim açıkçası çünkü biraz basit duruyor. Demek istediğim şatafat değil ama yeterince işi süsü var hatta çok bile var. O eteklerin arasındaki parlak kumaşlar vs çok kötü görünüyor ve fazla alaturka. Artı artık beyaz gelinlik çok nadir tercih edliyor. Ya kırık beyaz ya krem alıyor gelinler. Ki bence öylesi daha iyi. Kaliteli yerden beğenip orda diktirebilirsiniz hem ucuz olur hem sizde daha hoş bir gelinlik giyersiniz. Mutluluklar dilerim :)

kapora verdiyseniz aynı yerden farklı gelinliklerede bakabilirsin benim çok hoşuma gitmedi biraz abartılı geldi ama yine sen bilirsin sonuçta sen giyiceksin içine hangi gelinlik sinerse onu al sonra keşke şunu mu alsaydım acaba diye düşünürsün

Aslında model kötü değil,sadece üzerindeki inciler ve etegindeki simli tül güzel durmamış. Onlar çıkarsa daha iyi olabilir gibi geliyor bana.:44:

Bence de alma bunu. Parlak kumaşlar resimlerde çok adi gibi çıkıyor insanın canını sıkıyor. O kadar sırıtıyor ki modelin güzelliği bile gölgeleniyor.

Bence bol tül olsun. Şimdi çiçekler moda uçuş uçuş. Fiziğin güzel. Çok daha hoş modeller bulabilirsin

senin içine sindimi gerisi boş canım. toplama etek eski moda diyen arkadaşlara katılmıyorum. neden. çunku gelinlikte modayamı bakacağım ALLAH aşkına. bende toplama etek istedim. özellikle hazırlanıyo çunku heryerde prenses etek olduğu için toplama bulamadım. toplama tarzı beğeniyorum napayım modası yok diye vazmıgeçeydim.
onemli olan senin beğenmen içine sinmesi canım gerisi boş

yani güzel aslında ama almadıysan biraz daha bak etrafına derim...

canım önemli olan senin ne düsündüğün ama hala şansın varsa biraz daha göz gezdir

Son düzenleme:
Kızlar bütün eleştirileriniz için teşekkür ederim. Dün gelinliğimin kol provasına gittim. Üstü bitmiş ve çok hoşuma gitti. Ayrıca şunu da belirteyim. Gelinliğim için düşündüğüm beyaz renk ve simli kumaş benim tercihimdir. Tabi bu resimdeki gibi simli kumaş değil. Çiçek desenli simli tüldür. Gelinliğin eteğini toplama istedim Öyle değiştiriyorlar. İstediğim tarzda toplama modeldi zaten. Şuan ki son haliyle içime sindi. İnşallah bitince tekrar resmini çeker, tekrardan yorumlarınızı alırım..

yazılanların hepsini okumadım ama modelden vazgeçemiyorsanız ki modelde bence çok kötü bir görüntü yok. gelinliğe baktığımda süsler gözümü tırmaladı, özellikle göğüs altındaki süsler. onları yaptırmazsınız, daha sade bir şey olur.

Gelinliği yaptırdığın yer ne kadar ticari kafadaymış öyle. Bir kere gelinliği yapmaya üstten başlıyorlar ve en fazla üstün kumaşını kesmişlerdir. O üst kumaş da 500 tl eder mi hiç? Kaporanın yanacagını söylemeleri ya da modeli degistiremeyecegini söylemeleri hiç hoşuma gitmedi. Bence yakayı o kadar düz kesim değil, biraz kalp şeklinde kestirebilirsin. Bir de bu gelinliğe 1250 çok fazla. valla mahmutpaşadan bu gelinliğin aynısını 700-800 tlye alırmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…