• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kettle önerileriniz

oykumruyam

Öyküm abla olduuu:)
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
36
Puanlar
358
Yer
Diğer
içi dışı çelik en az 1,5 litrelik çok pahalı olmayan kettle (su ısıtıcı) almak istiyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

içi dışı çelik en az 1,5 litrelik çok pahalı olmayan kettle (su ısıtıcı) almak istiyorum
tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler

bu dediğini bende almak istiyordumm eşimaldırmadı metall olduğuu içinn allah korusun kaçakk olursaa gövdesine yansırr akım gelir diye amaiçimdede kalmadı değil haniiii:59:

iyi ama plastikler sağlıksız aslında çelik olanlar daha sağlıklı güvenli olur bence

neyse ben aldım kettle mı felix marka aldım tam istediğim gibi

2 senedir fakirin çelik olanından kullanıyorum çok memnunum.fakirin ürünlerini çok seviyorum.ufo sunu,sürürgesini.

Bendede fakirin çelik olanından var hiç memnun değilim evlenirken almıştım 9 ay oldu alalı ilk başlarda bi problem yoktu ama şimdilerde çok geç ısıtıyo,çalışırken gürültülü ses çıkarıyo :20:birde su kaçırıyo alt kısımlarından götürüp servisine vericem daha garantisi bitmedi hiç tavsiye etmiyorum fakir marka ürün almam ilk ve son oldu bu kettle la.

Back