- 17 Şubat 2017
- 126
- 224
-
- Konu Sahibi papatyagil
Günlük neler yediğiniz ve ne kadar yediğiniz hakkında da bir diyet listeniz var mı ddaha bilgilendirici olurSon paylaşımdan sonra bayağı zaman geçmiş ama buraya yazmayı uygun buldum. Ilginçtir bu diyeti 1 ay önce duydum hiç mantıklı gelmedi 1 arkadaş yaptı ki kiloları zor giden biri kilo verdi başka bir arkadaş zaten zayıf çok gidecek birşey yok ona rağmen verdi.e hadi deneyeyim dedim 1 hafta yaptım ve gerçekten ac kalmadigim için hiç zorlanmadım. 1 haftada 3 kilo gitti.spor yok. Arada 5 gün zorunlu mola verdim. Dün tekrar başladım. Sureci paylaşacağım başka yapmak isteyen varsa birlikte yapalim bu diyeti.
Tebrik ediyorum darısı başıma. Pazartesi 74 ile başladım bugün 72.2 yim. Haftasonu ara versem mi vermeye başlamışken az daha gitsem mi bilemedim. Ne kadar zamanda gitti 6 kilonKonuyu açalı uzun zaman olmuş. Ben bu diyeti denedim aslında güzel de gidiyordum ama çok sıkıldım. Sürekli et yemekten, diğer yiyeceklerin aşırı kısıtlı ve hatta yasak olması yordu beni. Bir de zaten çok yağlı şeyleri sevmem ve bu diyette bol yağ almak gerekiyor ki mantığı da buradan geliyor. Neyse 6 kilo verdim kısa sürede. Sonra diyetisyene gittim ve 25 kilo daha verdim. Çok şükür ideal kiloma geldim.
Üç hafta olmadan gitmişti. Tabi diyete yeni başlamanın ve ödemin gitmesinin ve benim başlangıç kilomun yüksek olmasının da payı var.Tebrik ediyorum darısı başıma. Pazartesi 74 ile başladım bugün 72.2 yim. Haftasonu ara versem mi vermeye başlamışken az daha gitsem mi bilemedim. Ne kadar zamanda gitti 6 kilon
Merhaba canim.bende ketoya baslamak istiyorum.beraber yapalim mi bu diyeti?Ben kitabı okumadım ayrıntılar hesaplamalar hiç bilmiyorum. Yaptığım sabah peynirli kaşarlı yumurta gün içinde çiğ badem öğlen haşlanmış sebze yada ton balığı akşam yine aynen haşlanmış sebze et tavuk balık ne varsa bisi bulamasam kurtarıcımton balığı. Alışana kadar yani ilk hafta ne öğün sayısı ne miktar hiç bir şeye dikkat etmedim. Sonra miktarları biraz azalttım yani iki kutu ton balık değil bir kutu 5 değil 3 yumurta. Sonra öğünü 2 ye dusurdum . Ve 16 saat açlık bırakıyorum kendime yeme içme 8 saat açlık 16 saat. Böyle el yordamı ile gidiyorum