Keten tohumuyla gögüs kaç günde büyür

12345aylin

Üye
Kayıtlı Üye
4 Haziran 2022
3
1
30
Merhabalar bayanlar bugün gögüs büyütmek için keten tohumu aldım günde bir tatlı kaşıgı yesem yeterli olurmu yararı kadar zararıda var çnkü kullanan varmı gerçekten etkisi oluyormu ve nasıl tüketilmeli öğütmeden yada öğütülerekmi

Ilk defa duydum böyle birseyin olcagini zannetmiyorum okadar insan estetik oluyor bana sacma geldi ve keten tohumu tükettikten sonra 1,5 litre su icilmeli bagirsaklarda yapisiklik yapiyor feci kabizlik yaptirir bu tür kürlerde mutlaka 1,5-2 litre du icmek gerekiyor

Birçok sitede yazıyor böyle bir etkisi oldugunu ama bende şimdi duydum bagırsaklarda yapışıklık yaptığını teşekkrler suyla tüketelim ızman

Neler okudum neler yaptim zamaninda bazilari gecici sislik dolgunluk yaratti ayni adet dobeminde goguslerin dolgunlasmasi gb fakat kalici bir etkisi olmadi hic bir urunun yada bitkinin. Emzirme sonrasi bir de deforme olunca meme buyutme operasyonu gecirdim ve cok mutlu oldum hevesinizi kirmak istemem ama estetik disinda diaardan takviyenin faydasi olucagini sanmam. Ama gogus bolgesine yonelik spor yaparsaniz belki daha sekilli goguslere sahip olabilirsiniz.

Ne üzüm çekirdeği ne bir sürü okuduğunuz o şeylerin hiçbiri geçici dolgunluk dışında kalıcı büyütmeyecektir zamanınızı ve enerjinizi boşuna harcamayın derim tek kalıcı çözüm estetik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…