- 19 Mart 2015
- 9
- 0
- 30
-
- Konu Sahibi sttnckmsakksk
evet göğüslerim kuçukofffffffffffff bunu sormk içinmi üye oldun
Arama kismina yaz bak.evet göğüslerim kuçuk
canım sen doğal göğüs büyütme bölümüne bak.burda pek yardımcı olmazlar.dalga geçeni bile olur.Kızlar merhaba bu sitede yeniyim keten tohumu ve çorek otu yagının göğüslerin büyümesinde etkili oldugunu duydum ama çorek otu yagının kıllanma yaptgınıda duydum çok tereddütteyim ne yapmalıyım bilmiyorum ve göğüs büyütmede keten tohumu veya çorek otu yagı nasıl kullanılır yardımcı olurmusunuz ?
sagol canımcanım sen doğal göğüs büyütme bölümüne bak.burda pek yardımcı olmazlar.dalga geçeni bile olur.
Sen hayırdır ? Cevap vermek zorunda değilsinofffffffffffff bunu sormk içinmi üye oldun
o nasıl oluyo bilmiyorum da yeni kayıt oldumkonu taşınır ztn birazdan
sen hayırdır bnm yorumuma niye cvp yazdınSen hayırdır ? Cevap vermek zorunda değilsin
yöneticiler taşır zatii sen yinede arkadaşların dediği yere bakın ama bilmedğin şeyi denemeo nasıl oluyo bilmiyorum da yeni kayıt oldum
peki tesekkürleryöneticiler taşır zatii sen yinede arkadaşların dediği yere bakın ama bilmedğin şeyi deneme
Yardım isteyen bi insana tavrın çok hoşuma gitti de canım tanışmak istedimsen hayırdır bnm yorumuma niye cvp yazdın
18Yaşınız kaç ?
Büyür belki zamanla bekleseydin biraz
1.64 boyum,54 kilomBüyür belki zamanla bekleseydin biraz
boyun ve kilon nasıl