kızlar,annem bunu kullandı ve bırakmak zorunda kaldı o derece.safra kesesi taşı için içiodu fakat zaten büyük olan göğüsleri ve bacaklarını o kdar çok şişirdi ki kendime bu kötülüğü yapamam dedi:)e tabi görünce o değişikliği bende hemen kullanmaya başladım.santim bazında bi ölçüm yapmadım ama gözle görülür bariz bi şişme var.htta şişme değl sdce bildiginz şekli değişti.KESİNLKLE önerirm:)hepinizde aynı etkiyi yaratır umarmm:)
anneniz göğüslerine yağla masaj mı yaptı yoksa yağı yedi mi tam olarak ne yapılması gerekiyor ?kızlar,annem bunu kullandı ve bırakmak zorunda kaldı o derece.safra kesesi taşı için içiodu fakat zaten büyük olan göğüsleri ve bacaklarını o kdar çok şişirdi ki kendime bu kötülüğü yapamam dedi:)e tabi görünce o değişikliği bende hemen kullanmaya başladım.santim bazında bi ölçüm yapmadım ama gözle görülür bariz bi şişme var.htta şişme değl sdce bildiginz şekli değişti.KESİNLKLE önerirm:)hepinizde aynı etkiyi yaratır umarmm:)
su topladığını düşünüyoum demişsin ki bu ödemdir. ama sonrada sağlıklı olduğunu düşünüyorum demişsin. ben anlayamadım cnm ya ödemin neresi sağlıklı??ya o annemde oldu canm bende olmadı mesela ama benm göğüslrme baya etki etti.dediğim gbi su toplattığını düşünüyrm.ama saglıklı oldğunu düşündügüm için devam edicem:)
öyle deme kız biz neler yapıyoruz büyüsün ve küçülmesin diye. :)) sende pat diye büyüse de küçülür deyip bozma moralimizi:)iştahını açmış bu etkiyle kilo almış olabilir ikincisi yan etki ... üçüncüsü estetik ameliyat olmadan meme büyüse dahi birsüre sonra küçülürrrr
öyle deme kız biz neler yapıyoruz büyüsün ve küçülmesin diye. :)) sende pat diye büyüse de küçülür deyip bozma moralimizi:)