Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri keten tohumu yağıı !! kesinlikle deneyin

paty

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Mayıs 2010
12
0
kızlar,annem bunu kullandı ve bırakmak zorunda kaldı o derece.safra kesesi taşı için içiodu fakat zaten büyük olan göğüsleri ve bacaklarını o kdar çok şişirdi ki kendime bu kötülüğü yapamam dedi:)e tabi görünce o değişikliği bende hemen kullanmaya başladım.santim bazında bi ölçüm yapmadım ama gözle görülür bariz bi şişme var.htta şişme değl sdce bildiginz şekli değişti.KESİNLKLE önerirm:)hepinizde aynı etkiyi yaratır umarmm:)

bunu gorur gormez hemen arastirmaya kalktim ama annenin deneyimiyle celisen bilgiler buldum. Asagida yagin ozelliklerinden bahsediyor. acikcasi ilk basta cok heyecanlandim ostrojen ozelliginden dolayi ama altini cizdigim yer ostrojeni goguslerden uzat tuttugunu soyluyor. bu durumda gogusleri buyutmesi mumkun degil. ama su haliyle de cok faydali bir yag imis...

"Keten tohumunda bulunan Lignanlar birer doğal SERM’dir (östrojeni seçerek alan modülatörler); östrojen kullanımının zararlarından korurken tüm diğer olumlu etkilerinden de yararlanmayı sağlarlar. Örneğin; östrojenin kemiklerle bağlantı kurup büyümeyi sağlamasına izin verirken; hasar verebileceği göğüs ve rahim içi gibi hassas bölgelere girmesine izin vermezler. Fazladan bir hücre büyümesi olmadığında kanser riski azalır. Keten tohumu 100 gramda toplam 240,6 mg. bitkisel östrojen içerirken, birçok diğer gıda maddesinde bu 100 gramda 17 mg.’ı geçmez."

annenin durumu odem vs olabilir mi? bacaklari da sistigine gore....

yag olarak tuketmek yerine tohumunu yemeyi tercih ederim çunku çok çabuk bozulur gerçi ben keten tohumunun gogusleri buyuttugunu duymustum kendimde bi sure masaj yaptim goguslerime kanser riskini azalttigi için ama yanlis kullanimi zararli olabileceginden biraktim

mnla,
çok şey denediğim için nette yazılanları bile okumadan denedim.annemde olduğu gbi bendede büyümeye sebep oldu.tvde vucutta su toplamaya sebep olcağını duymuştum.bende ben ve annemdeki şişkinliğin sebebi olarak su toplaması olabilir diye düşünüyorm.eskisi ile gerçekten çok farklı.ayrıca keten tohumunun yoğurtla beraber günde bi kaşık içilmesinin faydalı olduğunu biliyorum.kısacası ben bi zararını görmedim.öneririm.eskinin yerinde yeller esio:)

fatale,
aktar tohum hali yerine yağ olarak önermiş anneme ama sebebini bilmiyorum cnm.ayrca buzdolabında durması gerektiğini söylemiş.değerlerini kaybetmez demiş.

evet buzdolabinda isi ve kokudan uzak saklanmasi sart. ve bu sekilde bile birkac haftada tuketilmesi gerekiyormus. cunku cok cabuk oksitlenen bir yag imis. kullanim sekline dikkat edin lutfen... ben de kucuk bir sise alip denemk istiyorum. kullanimiyla ilgili bir baska uyari da:
-cocuklara cok az miktar verilmesi
-hamile ve emziren bayanlarin kesinlikle kullanmamasi
-bayanlarin da asiriya kacmamasi gerekiyormus. zira selulit yapiyormus.

selülitttt..bnu bilmiodumm:)
bu arada geceleri badem yağı ile masajda yaptım.sanırım onunda katkısı varr.

Göğüsleri ve bacaklarını şişirdi diyosun canım göğüs iyide bacak neden şişti onu anlayamadım

ya o annemde oldu canm bende olmadı mesela ama benm göğüslrme baya etki etti.dediğim gbi su toplattığını düşünüyrm.ama saglıklı oldğunu düşündügüm için devam edicem:)

anneniz göğüslerine yağla masaj mı yaptı yoksa yağı yedi mi tam olarak ne yapılması gerekiyor ?

ya o annemde oldu canm bende olmadı mesela ama benm göğüslrme baya etki etti.dediğim gbi su toplattığını düşünüyrm.ama saglıklı oldğunu düşündügüm için devam edicem:)
su topladığını düşünüyoum demişsin ki bu ödemdir. ama sonrada sağlıklı olduğunu düşünüyorum demişsin. ben anlayamadım cnm ya ödemin neresi sağlıklı??

iştahını açmış bu etkiyle kilo almış olabilir ikincisi yan etki ... üçüncüsü estetik ameliyat olmadan meme büyüse dahi birsüre sonra küçülürrrr

iştahını açmış bu etkiyle kilo almış olabilir ikincisi yan etki ... üçüncüsü estetik ameliyat olmadan meme büyüse dahi birsüre sonra küçülürrrr
öyle deme kız biz neler yapıyoruz büyüsün ve küçülmesin diye. :)) sende pat diye büyüse de küçülür deyip bozma moralimizi:)

öyle deme kız biz neler yapıyoruz büyüsün ve küçülmesin diye. :)) sende pat diye büyüse de küçülür deyip bozma moralimizi:)

Sürün o zaman sivri olan acıı biber ezmesini yarım saatte büyür ... bu kadar da basit .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…