Saç Kesim Şekilleri kestirsem mi kestirmesem mi?

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

paramore_decode

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2009
23
0
86
İzmir
saçlarım belimden bi karış yukarıda felan eskiden omuzlarımın biraz aşağısımdaydı ve bukle bukleydi uzadıkça dalgalı oldu ama sinir bi dalga abuk sabuk acaba saçlarımı kestirsem yine bukle olur mu bide kısalınca saç kabarır mı kestiriyim mi kestir miyim mi yorumlarınızı bekliyorum kızlar:1closedeyes:

valla uzayan saçlar her zaman dalgası bozulur ama onun havası ayrı yaa ben senin yerinde olsam kestirmezdim ama eğer zorsa kullanması falan en iyisi git kuaföre boya kesinlikle dokundurmadan kat verdir kıvırcıklar geri döner ama boya dokundurma çok pişman olursun....

kestir bence ben kestirdim rahatladım bakımı kolay herşeyi kolay.uzatmıyorumda bundan sonra.baktın beğenmedin tekrar uzatırsın hem bi farklılık olur.

Saçların kıvırcık ise hiç kestirme derim. ama kendi boyunda kat verdirebilirsin. Güzel oluyor.:80:

Bende yıllarca belimde de kullandım kısa da kullandım. En son yine uzatmıştım belime kadar ki boyada olduğu için dalgaları kötü olmuştu. Kuaförde kat kat omuzda kestirdim baktım ki güzel oldu omuzdan fazla uzatmıyorum artık. Hem yıkaması, kurutması bakımı kolay hemde daha havalı daha hacimli duruyor bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…