canım biz 15 günlükken yaptırdık. çok araştırdım bu konuyu hamile iken. ne kaa erken o kaa iyi diyolar. hem bilmiyor hem de çabucak iyileşiyor. Biz hiç sıkıntı yaşamadık bu konuyla çok şükür.. ben tavsiye ederim. adamel ile konuş istersen bi de.. o geçen günlerde yaptırdı.
düğün dernek bence de cilaa. zamanı gelince onu da yaparız hayırlıısı ile Allah o günleri de göstersin. ama böyle çok rahat.. psikolojik olarak da en iyisi..
merhaba canım
bende oğlumu 8 temmuzda sünnet ettirdim
aslında nisan da yaptıracaktık 4 aylıkken ama dr umuz bez bağlandığı için sıcak havaları bekle dedi
yenidoğan olsa önemli değil ama şimdi altını bağlamazsan daha güzel iyileşir dedi
2 gün gündüzleri bez bağlamadı etrafına bakım bezleri serdim yattı geceleri mecbur bağladım 5 numara büyük bez aldım
çok rahat geçirdik
2 defa sadece ağrı kesici verdim
ve keşke dönmeye başlamadan yaptırsaydık daha rahat olurdu dönünce onun canı yanmadı ama ben korkuyordum
küçük için bence yaptır mutlaka
büyük için ise
benim kardeşlerim biri 4 yaşında biri 9 yaşındaydı sünnet olduklarında
4 yaşındaki ertesi gün evde hoplamaya zıplamaya başladı 9 yaşındaki kardeşimin yatakdan kalkması 2 gününü aldı
herşeyin farkında oluunca çok korkuyorlar
veee büyük kardeşim şimdi sünnetini çokkk net hatırlarken küçük hiçbirşey hatırlamıyor
anlatılan güzel ve komik şeyler aklında sadece onları da bizden duydu
4 yaş bence iyi
sen bilirsin tabi gene de
ama ben ilerde korkuyla beklemesini ve acıyı hatırlamasını istemedim
şimdi diyorumki iyi ki yaptırmışım
Ah Zeppim çok ince bir konu aslında.İnan bende oğlum için kararsızım sünnet konuusnda yaptırsam mı yaptırmasam mı diye?
Bence ikisini birlikte yaptır derim ama tabiki doktorun düşünceside önemli bu konuda canım.Eğer doktorumuz Selim Mert için tamam sünnet olsun der ama Ufaklık için aynı şeyi söylermi bilemiyorum..
Ne diyelim hayırlsı olsun birtanem..
Rabbim evlendikleri günleride bizlere göstermeyi nasip etsin inşallaha.s.
Zepim tabi karar senin erkek kardeşimde doğuştan bu problem vardı ve acil olaması gerekiyordu kısmet ama ne zaman kalkışsak ateşleniyordu derken 5 yaşında aniden kalkıp yaptırdık sünnetini zor oldu tabi
geçen senede gelinimiz bir oğlu 9 diğeri 3 yaşındayken yaptırdı hemende ayaklandılar
Bana emre daha küçük gibi geldi zor olur yani senin içinde onun içinde bence biraz bekle derim tabi sağlık açısından herhangi bir aciliyet yoksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?