Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Saç Rengi ve Saç BoyamaKestanenin kızıllığından nasıl kurtulabilirim!!!
Boyama ile ilgili epey bilgi sahibiyim. Saçınızı en son hangi MARKA ve NUMARA ile boyadığınızı söylerseniz açmadan kızıllıktan nasıl kurtulabileceğinizi söyleyebilirim.(Saçınız çok çok koyu değilse)
saçımı 3 ay önce açık kestaneye boyadım uçlarında sarılar vardı kurtulmak için aslında kendi rengim de kestane ama saçım git gide açıldı.Şimdi kendi saç rengime dönmek istiyorum doğal haline hangi renge boyayabilirim.dibim gelsin istemiyorum.
Size içinde hiçbir yansıma bulunmayan bir boya söyleyebilirim. Kendi ana renginizi bilmediğimden size iki tane boya önereceğim. Koyuluğuna göre siz tercih edin.
KOLESTON PERFECT 6/7 yada 5/7
Bu marka market boyası değildir. Kuaför malzemeleri satan yerlerden ya da internetten temin edebilirsiniz.
Bu boya için %6 lık oksidan kullanın. Oksidanı, boya miktarından 10-20 ml daha fazla koyun. Mesela boya 50 ml ise, karıştırma kabına oksidanı 70 ml koyun. Yoksa siyaha yakın tutar.
çok teşekkür ederim :) bir de saçlarımı doğal istememin sebebi uçlarına krepeli balyaj attırmak istiyorum kuaförde bu söylediğiniz renklerle olabilir değil mi?
çok teşekkür ederim :) bir de saçlarımı doğal istememin sebebi uçlarına krepeli balyaj attırmak istiyorum kuaförde bu söylediğiniz renklerle olabilir değil mi?